Mit csináljak? Kórház vagy magánrendelő? Bejelentkeztem nőgyógyászhoz magánrendelésre, július közepére van időpontom,9000 Ft lesz a vizsgálat. Anyukám azt mondta ugyanez az orvos rendel a kórházba is és ott ingyen van a vizsgálat menjek a kórházba.
Kedves 10-es válaszoló!
Én a 9-es vagyok.
Azért ez nem teljesen így van. A pszichológus egészen más problémák megoldásával foglalkozik. Úgy gondolom egy kismama a legtöbb esetben mentálisan egészséges, esetleg a terhességi hormonok hatására lehet kissé érzékenyebb. De itt beszélgetés alatt nem is azt értettem, hogy elpanaszolja, hogy mondjuk a férje megint nézi a vb-t, az anyósa meg elsózta a levest. Nyilván egy nőgyógyásszal nem ezt beszéli meg az ember. Egy kismamában tucatnyi kérdés merül fel, ami izgatja, aggasztja, vagy egyenesen félelemmel tölti el. Ezekre a kérdésekre ki válaszoljon, ha nem a nőgyógyász? Most őszintén! Ha egy kismama bemegy 2 A/4-es oldalnyi kérdéssel, akkor igenis azokat meg kell válaszolni.
Nem járok hetente nőgyógyászhoz, hanem van 3 gyerekem, és sajnos egyik terhességem sem volt könnyű, sokat voltam kórházban, és rengeteget jártam orvoshoz, így van bőven tapasztalatom. Hidd el, nem jókedvemből tettem.
Igen, az előző évezred szülő női bábákkal szültek. Nagyobb is volt a csecsemő és anyai halálozás, csak azért nem olyan feltűnő ez abban a korosztályban, mert akkor egy családban volt 8-10 gyerek. Nem visszafelé kell lépni, hanem előre. Ahogy már fent írtam, 3 gyerekem van. 3 kórházban született gyerekem. Tervezünk 4.-et, de ha nekem valaki azt mondaná, hogy itthon kell szülnöm, orvosi felügyelet nélkül, nagyon ideges lennék.
És milyen volt?
Találtak valamit ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!