Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ciklus zavar, mi lehet ez?

Ciklus zavar, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Előre bocsátom, hogy bejelentkeztem nőgyógyászhoz, itt csak kicsit érdeklődnék. Szóval: május 31-én megjött a mensesem rendesen. Utána múlt kedden, 10-én volt peteérésem, de a rendes peteérős nyák helyett erős barna folyásom volt. Másnapra az elmúlt, de hétvégén megint észrevettem, hogy mintha lenne egy pici vér (barnás folt) a WC-papíron (bugyin, betéten semmi). Aztán tegnap élénkpiros volt, de csak a wc-papíron (biztos, hogy hüvelyi vérzés), ma reggelre pedig arra keltem, mintha megjött volna. Több a vér, mint tegnap, plusz a derekam is és a petefészkeim is nyilallgatnak néha. Hormonális lehet, mert még 9 napom lenne a következő mensesig... Egyszer, pár éve volt már hasonlóm, de akkor erős antibiotikum után. Ja, fogamzásgátlót nem szedek, 27 éves vagyok.

2014. jún. 17. 11:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Olyan fogamzásgátlót szedsz ami mellett van peteértés? csak mert nem sok olyan készitmény van. A legtöbb gógyszer pont a peteérést gátolja igy véd. Melyiket szeded? Na meg érdekes gy 10. napon már van peteérsed, persze van akinek elöfordul de azért nem gyakori. A fogamzásgátló alatti közti vérzésnél mindenképp orvoshoz kell menni mkert utalhat arra is hogy nem hat már a gyógyszer.
2014. jún. 17. 11:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Jaj bocs most nézem hogy azt irtad NEM SZEDSZ.... néha elöfordulhat változás a ciklusban, ha nem gyakori nincs vele tenni való. de persze nem árt egy kivizsgálás.
2014. jún. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!