Lady Ciklus teát fogyasztott már valaki?
Igen, én! :-) eddig úgy tűnik, használ.
Rövid sztorim:
Nekem rettenetesen rendszertelen menstruációm volt/van. 3 évig szedtem Lindynette fogamzásgátlót, majd váltottam Nuvaring gyűrűre (4 évig használtam) majd abbahagytam mindent, egy év alatt háromszor jött meg, majd Clostilbegyt-Norcolut kombóval kezeltek, melynek eredményeképpen teherbe estem :-)
A szülés után sem tért vissza (már lassan 4 éve) a normál ciklusom, teljes az összevisszaság és zűrzavar. Hiába megyek orvoshoz, mindenki hormonokkal akart bombázni, meg szedjek fogamzásgátlót. SOHA TÖBBET!
Végül idén tavasszal láttam meg a dm-ben a Lady Ciklus teát, és gondoltam, egy próbát megér. :-) Három cikluson át ittam (nagyon fontos a pontosság) mindháromszor rendesen meghozta a menzeszt. :-)
Majd abbahagytam az ivást (előírás szerint) és két hét késéssel ugyan, de megjött. Ezt követően pontosan jött meg, most ért véget, úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok megjön-e legközelebb rendes időben! :-)
Neked mi a problémád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!