Feherfolyasom van?
Figyelt kérdés
Meg nem jott meg de mindig latok a bugyimban valami foltot hozzanyultam tiszta jezzel es ragadt ha hozzaerintettem a masik ujjam atragadt szerintem ez csak feher folyas kb naponta van ugye nincs komoly bajom nagyon felek nyugtassatok meg? Feger szinu ugye az termeszetes ha van egy kis szaga?2014. jún. 17. 10:39
11/14 anonim válasza:
Ne aggódj, nincs semmi baj! :)
12/14 A kérdező kommentje:
Koszii😍😍😍😍
2014. jún. 17. 11:01
13/14 anonim válasza:
Tudod, ez az egész nemi érés fokozatosan történik, éveken keresztül, és azért van, hogy egyszer barna a folyás, aztán fehér.
14/14 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, ezt nevezik fehérfolyásnak.
Minden nőnek van, csak a szerencséseknek szinte alig, másoknak meg esetleg elég sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!