Szerintetek? Dermoid ciszta mutet utan az orvos felirt 3honapi fogamzasgatlot, amit nem tudtam beszedni, ugyanis nagyon rosszul voltam tole.
Figyelt kérdés
12 szemet vettem be, aztan abba hagytam.2 napra ra megjott a menstruaciom, ami pont egy honapja volt. Mikor szamithatok, esetleg lehet hogy bekavart es nem is fog megjonni?
17 eves vagyok, azelott rendszeresen jart a menstruaciom
2014. jún. 16. 16:23
1/3 anonim válasza:
Könyörgöm, soha nem szabad abbahagyni így semmilyen gyógyszert! El kell menni az orvoshoz és szépen megkérdezni, hogy nagyon rosszul vagy, nem lehetne-e a gyógyszert lecserélni, vagy ha nem lehet, akkor _hogyan_ hagyd abba. Fogamzásgátló abbahagyásával annál rosszabbat nem is csinálhattál volna, mint hogy a legközepén abbahagyod. Valamikor biztosan megjön, de hogy mikor, és rendszer szerint-e, azt egyáltalán nem lehet megmondani. Legközelebb fordulj az orvoshoz, mielőtt bármilyen gyógyszert csak úgy abbahagysz.
2/3 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy így a dermoid ciszta utáni gyógyszeres kezelésed nem lett befejezve, amivel kapcsolatban megintcsak tenni kéne valamit.
3/3 anonim válasza:
Nekem eddig kétszer volt dermoid ciszta műtétem és egyszer sem kellett utána fogamzásgátló tablettát szednem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!