Használ-e a Canesten Kombi ha csak két kúpot használok el a háromból?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban élek, nagyon ritkán találkozom a barátommal, így attól félek, egyszerűen nem leszünk képesek nem szexelni, ezért nem szeretném előző nap használni a kúpot.
A gombát nem tőle kaptam el, így a visszafertőződéstől nem félek. Csak azt nem tudom, én meggyógyulok-e, ha az utolsót kihagyom.
2010. jan. 2. 23:18
1/7 anonim 

válasza:

Nem, ha megszakitod a kezelést, akkor nem is érdemes elkezdened.
2/7 anonim 

válasza:

nem,ez egy kúra,azért van benne 3db.használd el,és bird ki a saját érdeketekben.
3/7 anonim 

válasza:

Nem véletlenül van benne 3 és nem kettő vagy egy. A teljes hatás érdekében mindhármat kell használni. Arról nem is beszélve, hogy úgy működik mint az antibiotikum. Egy negyed darabot se hagyhatsz ki belőle mert többet ártana mint amennyit használ.
Döntsd el mit szeretnél, meggyógyulni vagy... Nem is tudom, mert igazából a canesten használata nem zárja ki a nemi életet.
4/7 anonim 

válasza:

Nem, nem használ. Mind a hármat el kell használnod a teljes gyógyuláshoz. Maximum nem szeretkeztek, csak pettingeltek.
5/7 anonim 

válasza:

Ha szexelsz vele, akkor félhetsz a visszafertőzéstől...
6/7 A kérdező kommentje:
Végülis ma este kell az utolsó kúpot elhasználnom, és csak holnap este találkozunk. Akkor azt lehet, hogy holnap délután irrigálok, hogy tiszta legyek odalenn? Vagy így is kevésbé hatékony a kúra?
2010. jan. 3. 11:12
7/7 anonim 

válasza:

szexeljetek óvszerrel. úgy nem fertőzöd vissza, és a pénisze sem lesz kúpos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!