Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fehér foltok! Gomba lenne?

Fehér foltok! Gomba lenne?

Figyelt kérdés
Még nyáron strandolás után vettem észre ahogy megfogott kicsit a nap, hogy az intim testrészemnél fehér foltok jelentek meg (gombának látszó foltok). Nem nagyon lehet észrevenni csak ha alaposabban és közelről nézem,de nagyon megijedtem hogy ez mi lehet??Ehhez még gyakori, bő hüvelyi folyás is társul már évek óta.....Canesten kombival ez eltüntethető?Vagyis a krém a foltokat eltünteti???
2010. jan. 2. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia! Mondjuk egy orvos szerintem erdemen kicsit jobban hzza tudna szolni ehhez mint mi!

Es talan joban is jarnal, ha levennenek egy kenetet tenyesztesre es kiderulne, hogy pontsan mi okozza, es szakszeruen lenne kezelve!

2010. jan. 2. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem kell félni a nőgyógyásztól. Szánj egy kis időt rá és menj el! Ha évek óta ilyen problémád van, akkor itt az ideje, hogy szakember kezeljen, nem pedig te kisérletezgess otthon mindenfélével. Hidd el, ez a legjobb, amit tehetsz!
2010. jan. 2. 22:10
 3/8 anonim válasza:
Egy bőrgyógyász ismerősöm említette, hogy a nők gyakran nőgyógyászhoz fordulnak bőrgyógyászati problémával, majd csodálkoznak, hogy az nem tudja a betegséget kikezelni. Amit leírsz, eléggé gombának tűnik, én is csatlakozom az előttem válaszolókhoz, hogy ideje orvoshoz menni. A kérdés, hogy milyen szakrendelésre. Gyógyulást!
2010. jan. 2. 22:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál már voltam még kb. 17-18 évesen és kúpot írt fel...akkor még nem voltak ilyen foltok vagyis nem igazán emlékszek....tehát most akkor nő vagy bőrgyógyász szerintetek?Kúpot azt ígyis-úgyis felírja a nőgyógyász (azt megveszem vény nélkül)de nekem folt ellen kell valami!
2010. jan. 2. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Menj el bőrgyógyászhoz, az úgyis nemibeteggondozó is.
2010. jan. 3. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
nekem is vlt ilyen az csak a nap miatt van ellocommal vagy valami ilyesmi krémet írtak föl..előfordul már annyira lebarnultál valszeg h ezt hozza ki a nap nekem is ez vlt:D ne ilyeggy meg semmi probléma előforduló dolog..
2010. jan. 4. 14:46
 7/8 A kérdező kommentje:
hát így legyen mindenesetre akkor is megnézetem, biztos ami biztos:D
2010. jan. 4. 20:35
 8/8 anonim ***** válasza:
az előző vagyok tenekem a fejemen is vlt.. és igen gomba de a naptól való... szall csak krém kell hozzá
2010. jan. 7. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!