Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szerintetek még nőni fog a...

Szerintetek még nőni fog a mellem? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok!158 cm magas vok,42 kg és 70/A melltartót hordok 13,5/L
2010. jan. 2. 21:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen fog mert még nagyon fiatal vagy. Amúgy ha most hízol, akkor az néhány esetben a lányoknál mellre megy. De nemkell híznod hiszen akár 20 éves korodig vagy még tovább nő a melled.
2010. jan. 2. 21:31
 2/5 A kérdező kommentje:
de olyan rossz,hogy ilyen kicsi és bizom abban,hogy esetleg csodával határos módon megnő akkorára amekorra pont jó lenne nekem.
2010. jan. 2. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Dehát még tök fiatal vagy! Nem kell 13 évesen 90es mell! hogy nézne már ki?? Amúgy majd megnő az, nem kell semmivel sürgetni. Nekem is kicsi még eléggé, de ez van. Nem függ a mellmérettől semmi, max a huszonéves pasik elismerő pillantása, amire nincsen szükséged.
2010. jan. 2. 21:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező és sorstársai! Miért nem fogadjátok el, hogy a melletek még ilyen fiatal korban nem fejlődött ki véglegesen? Akkor sincs semmi baj, ha felnőtt korotokban kis cicitek lesz! Vannak fiúk, akiknek a kis mellű lányok tetszenek! /Ilyen vagyok én is/. Nektek magatoknak kéne elfogadni a saját testeteket!
2010. jan. 3. 07:31
 5/5 anonim válasza:
Persze , hogy fog !!!!!! 18- 20 éves korukig nő a lányoknak :)
2010. ápr. 5. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!