Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Esélyes, hogy terhes vagyok?

Domiiniiikaa kérdése:

Esélyes, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

Nekem még nem állt be a menszeszem. Mindig késik 8napokat kb. de most már 2hete késik. Múlthónapba sajnos elszakadt a gumi és vettem be esemény utáni tablettát. Lehetséges, emiatt késik ennyit? Most már kezdek aggódni. Kérlek valami tanácsot adjatok.Köszönöm

17/L

2014. jún. 12. 13:34
 1/5 anonim ***** válasza:
sziaa:) szerintem csak a tabletta miatt és a stressz miatt:) nagy hormont tartalmaz az eseményutáni felborít teljesen szerintem nem vagy így terhes:))
2014. jún. 12. 13:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Mi az, hogy " Mindig késik 8napokat"?

Ilyen nincs, legfeljebb nem 28 napos a ciklusod.

De ha ennyire nem vagy tisztában a tested müködésével, akkor szex helyett elöször tájékozódni kellene.

Mellékesen az esemény utána igen erös hormonadag, és megzavarhatja a ciklusodat.

A legegyszerübb, ha veszel egy tesztet, akkor kiderül, hogy terhes vagy-e

2014. jún. 12. 13:38
 3/5 anonim válasza:
Esemény utani miatt honapokat is kimaradhat azért nem tanacsos egy evben kettonel többet hasznalni bár inkább egy
2014. jún. 12. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha mindig késik 8 napot akkor nem 28napos a ciklusod hanem hosszabb. És simán lehet,hogy a tablettától késik, mért nem csinálsz egy tesztet?
2014. jún. 12. 14:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ma veszek tesztet!
2014. jún. 13. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!