Az normális ha még nem állt be a menszeszem 16 évesen vagy menjek nőgyógyászhoz?
Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 02:19
1/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy mióta jött meg, ha még csak 1 2 év akkor normális
2/7 A kérdező kommentje:
Hát 11 évesen jött meg és nem úgy nem rendszeres, hanem ilyen pár napos késések vannak a hónapok között pl: Májusban a 30. napon jött meg és Júniusban meg a 27. napon.
2008. júl. 31. 03:18
3/7 anonim válasza:
Mindenképpen el kellene menned nőgyógyászhoz (Kb. öt éve el kellett volna már menni.), ő megvizsgál és majd csak mond rá valamit.
4/7 anonim válasza:
SZia!
20 éves vagyok, 8 éve menstruálok, és még mindig nem rendszeres. Nőgyógyász azt mondta, ez van, szedjek tabit, és akkor helyreáll. De azt meg nem szeretnék. Stresszmentes időszakban és rendszeres szexuális élet mellett beáll, de amint van valami, máris kimarad. NEm mondom, hogy nem szokott para lenni néha, ezért mindig van nálam teszt. Ja, nekem a rekordom 120 nap, hogy nem jött meg.
Beszéld meg anyukáddal, lehet, ő is így volt (az enyém is, szülés után áltt be neki), vagy ha nagyon aggaszt, menj el nődokihoz.
5/7 anonim válasza:
Nekem 26 évesen nem rendszeres. Nagyjából mondható csak annak, a ciklusaim 30 és 38 nap között ingadoznak. Szerintem is kérhetsz bátran tanácsot a nőgyógyásztól. Vannak gyógyszerek, pl. Provera, amelyek a ciklust segítik rendbehozni. Egy próbát megér.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltatok a kérdésemre most nyugodtabb vagyok, de azért majd elmegyek nőgyógyászhoz.
2008. júl. 31. 09:45
7/7 anonim válasza:
Nekem azt mondták a nőgyógyászok, hogy a pár napos csúszás teljesen normális. Nekem is ez volt a problémám 16 évesen. Sok minden befolyásolhatja a menzeszt: hormonzavar, idegesség, táplálkozás. Szinte csak a gyógyszertszedő nőknek szokott napra pontosan megjönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!