Normális ez? Nőgyógyászhoz menjek?
Az ötnapos vérzés teljesen normális, nem kell félned. Tény, általában 3-4 napig tart, de ebben azért még az 5 is benne van. Vannak elég extrém esetek, ahol akár 8-9 napig is eltart, persze nem folyamatosan ugyanolyan erős vérzés és alhasi görcs kíséri, csak egy halvány szinte pecsét az utolsó napokra. Van, akinek például 3 nap után elmúlik, aztán valaminek a következményeképp megint előjön, kérdés, hogy hány napra, nagyjából 1-2re lehet számítani. Ne aggódj, emiatt nem kell nőgyógyászhoz menned.
Édesanyádnak pedig nyugodtan elmondhatod, ugyanúgy nőből van, mint te, és legalább lesz kivel megbeszélni az ilyen problémáidat. :)
nyugi!!!!
teljesen normális általában 5-7 napig tart ,csak szólok hogy amikor nekem legeslegelőszőr jött meg 7 napig tartott!
ez van pont most jött meg 6 nappal ezelőtt és még ma egy picit véreztem de nagyon minimálisan!
21/l
Nyugi:)
általában nekem is 5napig szokott tartani. Vasárnapra meg már szerintem el fog múlni.
Nekem átlagban 7 napig szokott lenni, az első meg majdnem 2 hétig tartott...
Úgyhogy nyugi, normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!