Mi lehet ez? Nagyon félek, hogy valami komoly bajom van! :/
Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem, hogy a bal oldalamon a köldökömnél és kicsit lejjebb kidudorodik a hasam, mintha lenne benne valami. Barátommal még csak kétszer voltunk együtt, de első után rendesen megjött a menszeszem. Most kellene újra megjönnie de ma nem jött meg. Védekeztünk mindkét alkalommal és nem szakadt ki, legalábbis nem éreztem. Mi lehet ez?2014. jún. 11. 14:04
1/2 anonim válasza:
Menszesz előtt nem szoktál puffadni?Mert ha azt írod,hogy most kell megjönnie,lehet hogy simán felpuffadtál.Én speciel előtte mindig 4 hónapos terhesnek nézek ki :)
Ha nincsenek fájdalmaid,várjál,amíg megjön.Ha késik mondjuk 5 napnál többet,akkor fordulj orvoshoz.
2/2 anonim válasza:
Ha évek óta is megvan, előfordulnak ingadozások (bár kicsit para a szitu :o). Ha véletlen mégis terhes lennél, mit szólnál? Egyik ismerősömmel is volt már, hogy együtt volt a barátjával (védekeztek), és mikorra várta volna, hetekig nem jött meg (2 tesztet is csinált, mind a 2 negatív lett), és nagyon nagyon parázott.. Aztán megjött neki, és... végre örült neki egyszer az életben :) Ha meg kidudorodik a hasad, lehet h sérved van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!