Mitől lehet ez? Valami komoly baj lehet?
Két napja kezdődött hogy barnás folyásom van. Mindig csak délután 5 ora körül pár csepp de megijeszt mert egészen sötétbarna es kicsit véres es elég sűrű is... Kicsit undi es ijesztő. Nem vagyok mar kiskamasz hogy ilyen problémák legyenek velem de nőgyógyászhoz felek elmenni meg nem is akarok meg soha nem voltam... Valami komoly baj lehet ? Volt mar valakinek ilyen? Semmi mas bajom nincs.
Most kezdtem el egy életmódváltást es a kemény edzést is egyszerre lehet hogy az miatt van?
Hát nem tudom hány éves vagy, de itt az ideje, hogy elmenj a nőgyógyászhoz. Nincs miért félned tőle. A felnőtt nő életének a része a nőgyógyász, évente egyszer. Se az életmódváltás, se a kemény edzés nem jár normál esetben vérzéssel.
Nem akarlak megijeszteni, de egy csomó ártalmatlan ok mellett akár komoly dolog is lehet, és jó lenne leellenőrizni. Aztán évente egyszer szűrés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!