Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a bajom? Egyszer...

Mi lehet a bajom? Egyszer vérzek, egyszer nem. Stb.

Figyelt kérdés

28.-án jött meg a menzeszem.Soha nem görcsöltem még ennyire(pedig szoktam szenvedni)Vettem Aflamin rapid-ot ,ami mindig elszokta mulasztani,de most ez alkalommal nem vált be.Próbáltam meleg vizes borogatást,próbáltam a forró fürdőt,teákat,semmi sem volt jó...Aztán 2. nap óta úgy vagyok,h reggel és délelött semmi vér,délután meg ujra vérzek.Minden nap.Annyira félek.Orvoshoz most nem megyek,mert megvan,és addig is tudnátok mondani esetleges problémákat,hogy miért ilyen?:S

És még ma is görcsöltem..:S

2010. jan. 2. 15:32
 1/5 anonim válasza:

nem hiszem, h nagy baj lehet veled, sajna a hormonrendszer ilyen... Nem ismerem az aflamint, én meristint szoktam szedni ilyenkor, de ha nem múlik el egytől szerintem bevehetsz még egyet... Mindenképpen menj el később orvoshoz, hátha mégis komolyabb a baj.

Vannak naon jó tornák, menzesz alatti görcsök esetén, szerintem keress rá. Én is próbáltam régebben tényleg jók...

Jobbulást!!!

2010. jan. 2. 15:49
 2/5 anonim válasza:
Nem szedtél mostanában valamilyen gyógyszert, az fel szokta borítani hormonokat,és kiválthat ilyesmit.Legalábbis már hallottam ilyenről.
2010. jan. 2. 15:58
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem szedtem semmi gyógyszert.
2010. jan. 2. 16:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik ciklusnál hasonló a vérzés intenzítása. Nekem például az egyik hónapban rengeteg van, a másik hónapban normális. Viszont szokott olyan lenni mint neked, reggel semmi este sok, és fordítva. Nagyon megszenvedem. De ha egy hétnél tovább tart nálad ez az állapot menjél el nőgyógyászhoz.
2010. jan. 2. 16:54
 5/5 A kérdező kommentje:
Terhes ugye így nem vagyok?Mindig gumit használunk..
2010. jan. 8. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!