Mi lehet a bajom? Egyszer vérzek, egyszer nem. Stb.
28.-án jött meg a menzeszem.Soha nem görcsöltem még ennyire(pedig szoktam szenvedni)Vettem Aflamin rapid-ot ,ami mindig elszokta mulasztani,de most ez alkalommal nem vált be.Próbáltam meleg vizes borogatást,próbáltam a forró fürdőt,teákat,semmi sem volt jó...Aztán 2. nap óta úgy vagyok,h reggel és délelött semmi vér,délután meg ujra vérzek.Minden nap.Annyira félek.Orvoshoz most nem megyek,mert megvan,és addig is tudnátok mondani esetleges problémákat,hogy miért ilyen?:S
És még ma is görcsöltem..:S
nem hiszem, h nagy baj lehet veled, sajna a hormonrendszer ilyen... Nem ismerem az aflamint, én meristint szoktam szedni ilyenkor, de ha nem múlik el egytől szerintem bevehetsz még egyet... Mindenképpen menj el később orvoshoz, hátha mégis komolyabb a baj.
Vannak naon jó tornák, menzesz alatti görcsök esetén, szerintem keress rá. Én is próbáltam régebben tényleg jók...
Jobbulást!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!