Mitől lehet az, hogy hónapokig 1héten egyszer van székletem?
Fordulj orvoshoz, mert ez így nagyon nem normális. Nekem is volt ilyenem, felírt valamit, ami tartalmaz rostot és helyreállítja a bélbolyhokat, stb.
Egy tabletta a megoldás, semmi komoly, de az orvos tudja, mi lesz neked jó.
Szerintem nem kell rögötn orvoshoz szaladni.Itt a gyakori kérdéseken ez a sláger válasz hogy úristen menj orvoshoz.
Szerintem meg vegyél műzlit,zabpelyhet,vegyél mellé kaukázusi kefírt,abban van élő kultúra és eszegesd minden nap.Ha érdekel még ilyen opció az orvos elött,akkor írok neked privátot még mit javaslok.
Semmiképpen nem egészséges ami veled van.
Egyél rost dúsan az jó, iszol eleget??????
S igen házi orvos majd gasztroenterológia.
12:45
Nagyon nem, mert a mérgeknek kellene ürülni, amit a szervezeted kiválaszt, ha jól működik.
Szervusz kedves kérdező
Én írtam hogy "sláger a menj orvoshoz" komment és írnék privátot.Ime,itt vagyok :)
Nézdd,én nem vagyok dietetikus és túl sokat sem szoktam ezügyben kutakodni.
Szerintem amúgy azt kellene tisztázni,hogy mennyire okoz neked diszkomfort érzést a heti 1 wcre menés.Mert ha te úgy érzed jól magad akkor áldás rá.Tudod,vannak akik olyan magas vérnyomással érzik jól magukat,amitől más agyvérzést kapna...
Ha zavar,ha fáj a pocakod stb,akkor szerintem előbb változtass az étrendeden.
A helyes bélműködéshez kellenek bacik,meg kell ballasztanyag(huu de rég tanultam :))szóval ha minden áldott nap megeszel egy doboz kaukázusi kefirt,vagy joghurtot,amiben élő kultúra van és mellé eszel zabpelyhetv kukoricadarát v. eleve rostos kekszet,pl jóreggelt szelet..stb stb és egy kicsit sétálsz mellé vagy elmész úszni(bár azt mondtad mozogsz) stb akkor az tuti megmozgatja kicsit a bélésed.DE amit akartam mondani igazán az az,hogy szerezz be kefírmagot és japánkristályt(vizikefir) és gyárts ,magadnak otthon kefírt!!!!
Olvass utána a neten,keress rá a kefirgombára!!!
És az isteni finom,egészséges és segíthet ezekben az emésztőszervi nyavalyákban.Én most kaptam egy aprónyit,tehát most kezdem őket növeszteni hogy egy rendes adag kefírt érleljenek nekem.Szívesen küldenék neked,de a barátaim már hónapokra előre feliratkoztak...
(Kell 3-4 hét mire megduplázódik,ezért egy embernek kb 1 hónap múlva tudsz adni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!