Mammogrfáia után, további vizsgálatra való behívás miért?
Édesanyám minden évben megy kivizsgálásokra, tavaly előtt a májánál volt valamilyen daganat amit kutyától kaphatott el, ami nem rossz indulatu volt és teljesen tünetmentes, azóta az el is tűnt. Most idén megint ment a vizsgálatokra és ma olvasta a mammográfiás levelet, hogy még egy vizsgálatra szükség. Máskor nem hívták vissza. Az ő anyukája mellrákban halt meg.( nem tudom lehet e összefüggés ) Ha daganat lenne azt érezné a mellében? Vagy mi miatt hívhatják vissza??Ő látszólag nem ijedt meg, viszont én annál inkább.
24 L
Lehet, hogy értékelhetetlenül rossz lett a felvétel, de az is lehet, hogy látnak nála valamit. Különösen, hogyha a családban előfordult a mellrák, nála is előjöhet. Ez tény. Az is tény, hogy a mellrák nagyon jó százalékban gyógyítható, ha nem bagatellizáljátok el. Ha édesanyád rendszeresen járt szűrésre, akkor nála ha gond van is, akkor is valószínűleg könnyebben megfogható, kezelhető.
A lényeg, hogy NE halogassátok. Ha nincs gond, hamarabb megnyugszotok, ha gond van, akkor hamarabb kézbe veszik.
Tudom, miről beszélek, édesanyám épp most esett túl ezen. 28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!