Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mammogrfáia után, további...

Mammogrfáia után, további vizsgálatra való behívás miért?

Figyelt kérdés

Édesanyám minden évben megy kivizsgálásokra, tavaly előtt a májánál volt valamilyen daganat amit kutyától kaphatott el, ami nem rossz indulatu volt és teljesen tünetmentes, azóta az el is tűnt. Most idén megint ment a vizsgálatokra és ma olvasta a mammográfiás levelet, hogy még egy vizsgálatra szükség. Máskor nem hívták vissza. Az ő anyukája mellrákban halt meg.( nem tudom lehet e összefüggés ) Ha daganat lenne azt érezné a mellében? Vagy mi miatt hívhatják vissza??Ő látszólag nem ijedt meg, viszont én annál inkább.

24 L

2014. jún. 7. 21:36
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy semmi gond, sokszor csak pontosítani akarnak valamit, hogy mit is látnak a képen. Egyenlőre teljesen felesleges parázni, valószínűleg csak új felvételt készítenek, pl. az én anyukámat már többször is visszahívták, semmi baja nem volt.
2014. jún. 7. 21:43
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy értékelhetetlenül rossz lett a felvétel, de az is lehet, hogy látnak nála valamit. Különösen, hogyha a családban előfordult a mellrák, nála is előjöhet. Ez tény. Az is tény, hogy a mellrák nagyon jó százalékban gyógyítható, ha nem bagatellizáljátok el. Ha édesanyád rendszeresen járt szűrésre, akkor nála ha gond van is, akkor is valószínűleg könnyebben megfogható, kezelhető.

A lényeg, hogy NE halogassátok. Ha nincs gond, hamarabb megnyugszotok, ha gond van, akkor hamarabb kézbe veszik.

Tudom, miről beszélek, édesanyám épp most esett túl ezen. 28/N

2014. jún. 7. 21:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja és még hozzáteszem, hogy neki 3 kemény műtét után most már végre nem kell visszamennie többet kontrollra se, megvolt az utolsó, teljes melleltávolítás után új mellet is kapott, a másikat felvarrták hozzá, szebb, mint 20 éve bármikor.
2014. jún. 7. 21:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 24.-ére hívták vissza, addig én meg idegelem magam, ő valamiért nem..
2014. jún. 7. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Majd írd meg légyszi, mi lett
2014. jún. 8. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Mennyi idős az Anyukád?
2014. jún. 8. 13:24
 7/8 A kérdező kommentje:
60 éves
2014. jún. 8. 22:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Tegnap volt vizsgálaton újra és nem találtak semmit :)
2014. jún. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!