Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Borotválás után aprónyi sebek...

Borotválás után aprónyi sebek keletkeztek. Hogyan tüntessem el őket?

Figyelt kérdés
A lényeg hogy 5 napja leborotváltam mert jött a barátom,nemvolt semmi gond. Rá két napra megint elkapott minket a vágy és megbeszéltük,hogy megyek hozzájuk, megint leborotváltam a puncim, de akkor még csak olyan 1mm-sek voltak a szőrszálat, és ki is voltam "pattogozva"(kis piros pöttyökre gondolok)...Nos igen szóval leborotváltam és nagyon fájt véreztem is több helyen...Tegnap megint megbeszéltünk egy találkát és megint te kell borotváljam. Hintőporoztam,kentem,fertőtlenítettem de még mindig ott vannak a ki tűhegynyi sebek és fáj is :( De hétfőn elutazom két hétre így nem mondhatom,hogy most még petting se legyen :( meg én is kívánom. Valami ötlet h holnapig mit tehetnék még?
2010. jan. 1. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:

lehet,hogy hülyén hangzik,de borotvahabbal kend be először.

egyébként valószínű,hogy a borotva irritálja a bőrödet.

2010. jan. 1. 21:36
 2/8 anonim ***** válasza:
aludj
2010. jan. 1. 21:37
 3/8 A kérdező kommentje:

bekentem :/

aludjak???

2010. jan. 1. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaaaj, anyám :D Hidd el nem ezen múlik :D!Mióta vagytok együtt? Lehet 1 milliméteres szőr már belefér.

Én körömvirág krémmel szoktam bekenni, gyulladáscsökkentő, ez jó rá, nekem bevált.Egyébként ha sűrűn borotválom nekem is ilyen, de ne aggódj, a jó hír, hogy egy idő után meg fogja szokni a bőröd.Ja, és ne nyomd rá a borotvát nagyon, bár tudom hogy akkor meg nem tökéletesen sima..dehát ha meg csupa piros, meg fáj az sem jó!

2010. jan. 1. 23:24
 5/8 anonim ***** válasza:
és az sem árt, ha előtte való nap borotválod, mert akkorra elmúlik az irritáció :)
2010. jan. 1. 23:36
 6/8 anonim válasza:

Szia!

én nem olyan régóta vagyok együtt a barátommal,de nem várja el hogy minden alkalommal teljesen sima legyek odalent.Szerintem a te barátod sem,és az nem tesz jót ha túl sűrűn borotválod,azért jelentkezik az irritácó,szerintem várj mindig vele pár napot,és akkor nem lesznek pöttyök.

2010. jan. 2. 12:19
 7/8 anonim ***** válasza:
borotválás után kend be körömvirág krémmel, és használj borotvahabot, éles borotvával. nekem mindig beválik.
2010. jan. 2. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

nem várja el,de én nem érzem magam jól másképpen :S

2010. jan. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!