Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet az ami odalent...

Mi lehet az ami odalent borotválás után kb.2héttel jött ki?

Figyelt kérdés
13 vagyok, mensizem egy éve. kb. másfél-két hete leborotváltam odalent.de az zavar, hogy megjelentek rajtam ilyen pici dudorok. teljesen olyanok mint a pattanások csak ezek odalent vannak.kinyomtam egyet és ilyen gennyszerű kemény valami jött ki belőle.
2011. jún. 17. 22:43
 1/9 anonim ***** válasza:
szörtüszőgyulladás valszeg. én is kiszoktam nyomkodni, mert különben baromira fáj.
2011. jún. 17. 22:51
 2/9 anonim válasza:
nagy valoszinüseg h a borotvadon kellene valtoztass, esetleg gyakrabban ujjat, vagy masik markat..de ami lenyeg a borotvalas elötti börpuhitas, borotvagellel vagy habbal...az sem mind1 melyik iranybol kezded es merre.. megsertetted a börödet es a szörtüszöket..vagy h is hivjak.. :X igaz gyantalas 10ezer* fajdalmasabb de sokkal eredmenyesebb es hosszabb ideig nyugalmad van..de amugyis 13 evesen ugy sem lehet vlmi nagy bukszusod..legalabbis tapasztalataim szerint... szerintem eleg lenne ha a bikinivonalnal apolgatnad mindaddig mig szexualis kapcsiba nem kezdel, amit nagyon remelek !!!! igaz nem ismerlek, de ami igaz az igaz, NE SIESSETEK SEHOVA,
2011. jún. 17. 22:55
 3/9 anonim ***** válasza:
13 évesen felesleges borotválnod.
2011. jún. 17. 22:58
 4/9 A kérdező kommentje:
nincs kapcsoltamon de akkora, volt a szőr hogy muszály voltam leborotválni mert viszketett (és nem azért mert nem fürdök) baromira és idegesített. ezért borotváltam le.
2011. jún. 17. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Inkább vágd egy kicsit rövidebbre. Nem leszel tele szőrtüszőgyulladással legalább...
2011. jún. 17. 23:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értem. Általában pont a borotválástól szokott cefetül viszketni, mikor nő vissza. De hogy a szőrtől viszket?? Hát ilyet még nem hallottam. Nem lehet, hogy összeszedtél vmi gombát inkább?
2011. jún. 17. 23:26
 7/9 anonim válasza:
A melegtől nagyon tud viszketni, ha sűrűn nő neki. Szerintem is inkább vágd picit rövidebbre, vagy használj gélt. És ne aggódj, hamar elmúlik a szőrtüszőgyulladás, csak legközelebb picit óvatosabban!:)
2011. jún. 17. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ollóval levágod rövidre a szőrt az nem jó? De végül is a Te puncid, Te döntöd el, hogy borotválod-e, vagy sem.
2011. jún. 18. 05:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem még az ollóval nyirbálástól is kellemetlenül szúrós lett a szőrszálak vége. Szerintem hagyd békén.
2011. jún. 18. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!