Lehet belőle baj? 15/l (tampon)
Figyelt kérdés
Most használtam először tampont és tegnap egymás után volt 8 táncórám,mert nemsokára lesz a táncizsgám,és nagyon fáradt voltam tegnap,ezért éjszaka annyira mélyen aludtam,hogy nem keltem fel.Így 10 órán keresztül bent volt a tampon.Ugye nem lesz semmi bajom?2014. jún. 7. 07:11
11/16 anonim válasza:
Dehogy lesz fertőzésed ne izgulj!!
13/16 anonim válasza:
De sok jós van itt, nem mondom!
14/16 anonim válasza:
Baromság sorolni a példákat, hogy mikor NEM lett bajotok egy ilyentől, mert ez ugyanolyan, mint hogy én pl nemegyszer mentem dolgozni télen pulcsiban, és nem lett semmi bajom - de ez nem azt jelenti, hogy télen jó dolog pulcsiban rohangálni. Senki se mondta azt, hogy a kérdezőnek szükségszerűen baja lesz az esetből. Azt mondjuk csak, hogy ne szokjon rá, és ezzel vigyázni kell, és ha ő éppenséggel érzékeny erre vagy pechje van, akkor baja leHET, még akkor is, ha valamelyik t. válaszadónak 40 évig nem esett baja. Nem értem, hogy miért kell ezt az egyszerű tényt rögtön támadásnak venni, és idehozni a tamponpárti keresztes hadjáratot. Azt, h max 8 óránként kell cserélni, még a tamponok használati utasítása is tartalmazza.
15/16 anonim válasza:
Nem értem a támadásról írtakat.
Mégegyszer elolvastam, de akkor se.
16/16 anonim válasza:
Nem tudom ki írta,hogy a tampont 3-4 óránként cserélni kell,de az jó nagy baromságot mondott.Igen,cserélni kell,de nem 4 órán belül.Szerinted miért van az ráírva a tamponra,hogy 8 órán belül kell cserélni? :) Valóban nem szabad 10 óráig bent hagyni,de szerintem a 4 óra mégiscsak túlzás.:) Nem egy embernek meg sem telik addig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!