Lehet belőle baj? 15/l (tampon)
Figyelt kérdés
Most használtam először tampont és tegnap egymás után volt 8 táncórám,mert nemsokára lesz a táncizsgám,és nagyon fáradt voltam tegnap,ezért éjszaka annyira mélyen aludtam,hogy nem keltem fel.Így 10 órán keresztül bent volt a tampon.Ugye nem lesz semmi bajom?2014. jún. 7. 07:11
1/16 anonim válasza:
nem hiszem, gondolom azóta cserélted.
2/16 anonim válasza:
Jó eséllyel nem, de hidd el, hogy nagyon nem jó ötlet erre rászokni. Egyszer szívsz be egy fertőzést emiatt, és hidd el, hogy kisebb dolgod is nagyobb lesz a táncvizsgádnál. Pl. nehéz elhinni, hogy pisilni nem voltál közben, azalatt simán kicserélhetted volna.
3/16 A kérdező kommentje:
Nem a táncórák alatt volt bent,akkor betétet használtam,csak amikor hazajöttem annyira fáradt voltam,hogy betettem egy tampont meg egy betétet és rögtön el is aludtam.Szóval éjszaka maradt bent! :/
2014. jún. 7. 07:26
4/16 Bryanne válasza:
Elmèletileg nem lesz tőle semmi bajod,de lètezik egy betegsèg,a toxikus sokk szindróma,ami ilyen helyzetekben alakul ki.Tünetei:hirtelen magas láz,hányás,erős hasmenès,szèdülès
Ha ezeket tapasztalod magadon azonnal irány a doki,de ez egy ritka betegsèg.
Legközelebb viszont legyèl egy kicsit figyelmesebb.
5/16 anonim válasza:
Semmi bajod sem lesz belöle. ÉN 40 éven keresztül használtam tampont éjjelre is (soha nem keltem fel éjjel tampont cserélni) és még véletlen sem kaptam semmilyen fertözést.
A tampont eleve csak akkor szabad cserélni, ha megtelt, mert különben amikor kihúzod, feldörzsöli a hüvelyfalat és emiatt kaphat valaki fertözést.
7/16 anonim válasza:
Egy alkalommal nem lesz semmi bajod ha ilyen sokáig használtad, csak ne csinálj belőle rendszert.
8/16 anonim válasza:
Semmi. Nálam is volt már, hogy elaludtam, vagy kiütöttük magunkat bulin, a tampon meg bent volt bő 20-24 órát is... Pánikoltam is rendesen utána, hogy mi lesz, milyen bajom lesz, stb... De nem történt semmi. Figyelek rá azóta, mint a kisangyal, mert semmiképp sem egészséges eljátszani ezt sokszor, de szerintem nincs miért aggódnod
10/16 anonim válasza:
Vagy fertőzésed lesz, vagy nem. Ez ennyire egyszerű. Pár nap alatt kiderül. A tampont 3-4 óránként cserélni kell. Ha ez nem megoldott, akkor marad a betét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!