Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mért van az, hogy ha antibioti...

Mért van az, hogy ha antibiotikumot szedek akkor a hüvelyemben égő, viszkető érzést érzek?

Figyelt kérdés
2010. jan. 1. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
mert az antibiotikum felborítja a hüvelyed flóráját, nőgyógyász ír fel kúpot vagy kenőcsöt, hogy helyreálljon.
2010. jan. 1. 18:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Az antibiotikum elöli a jó baktériumokat is, így védekező képessége csökken és hamarabb alakul ki gombás fertőzés(a leírtak alapján valószínű neked is ez van). Vegyél grapfruit mag olajat, baktérium, vírus és gombaölő hatása van. És ezt idd napi 2-3x amíg a tüneteid fenn állnak. Ha náthás vagy arra is nagyon jó. eüs
2010. jan. 1. 18:47
 3/8 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

A nagyon sokféle baktérium és a szintén többféle gomba kényes (instabil) egyensúlyban van a szervezeten belül.

Ezt borítja fel a "gyógyszer".

2010. jan. 1. 18:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Normaflort is szedjél, az antibiotikum mellé.A Normaflor helyreállítja a bélflóra, és hüvelyflóra normális működését.
2010. jan. 2. 11:15
 5/8 anonim válasza:

Egyes antibiotikumok kiölik a hüvely egészséges baktériumflóráját. A kezelés után ezt kell helyreállítani.

Én évtizedes szenvedések után egy öreg doktor bácsi tanácsára úgy gyógyultam meg, hogy a patikában kapható tejsavval végeztem hüvelyöblítést (1,5-2 dl víz + 1 evőkanál tejsav). Mivel a tejsavbaktériumok (a nevéből is látszik) tejfehérjében léteznek és szaporodnak, az ölbítővízbe tégy egy kávéskanál élőflórás joghurtot is. 2-3 nap után meg fognak szűnni a panaszaid! :)

2010. jan. 7. 05:57
 6/8 anonim válasza:

Eddig még soha, senkinek nem válaszoltam! Honnan tudja, hogy csak 42 %-ban helyes, amit írtam?????

Ne higgy neki, próbáld ki!!!

2010. jan. 7. 06:00
 7/8 anonim válasza:
Az antibiotikum miatt kialakult egy gombás fertőzés, ami valószinűleg a candida. Megijdeni nem kell csak pár napig kezelni és rendbejössz. CSak legközelebb az orvosodat is figyelmeztesd, hogy érzékeny vagy arra amit feladott.
2010. jan. 8. 16:52
 8/8 anonim válasza:
előző voltam. és mielőtt valaki beszólna. NEM letolásképp mondtam, amit mondtam. hanem megelőzés végett.
2010. jan. 8. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!