Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi baj lehet ott belül, a...

Mi baj lehet ott belül, a hüvelyemben?Pár hónapja már szinte elviselhetetlen a szex, annyira fáj. Dokihoz elmentem, mondtam h fáj ott belül, felírt egy hüvelykúpot, antibiotikumot. Azt mondta enyhe hüvelygyulladásom van.

Figyelt kérdés
Bíztam benne h majd elmúlik a kezeléstől, de sajnos ugyanolyan mint volt. Nagyon szomorú vagyok, szeretem a páromat, de nem bírom már! Annyit még mondanék, h ott belül a hüvelyben úgy érzem mintha egy ponton fájna, mintha lenne belül vmi dudor, bal oldalon felül. Gondoltam a Bartholin mirigyekre is de az lentebb van ha jól tudom és én nem látok a szeméremajkaknál semmit, csak belül fáj, de ott nagyon. Kérem aki hasznos válasszal tud szolgálni az feltétlen írjon!!! Kérem!
2008. dec. 7. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el másik dokihoz. Elég sok trehány orvos van. Sajnos tapasztaltam. Veszíteni nem veszítesz, ha lát még egy orvos.

Minél előbbi gyógyulást kívánok!

2008. dec. 7. 20:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, ha gyulladásod van, akkor amíg el nem múlik, nincs szex, mert amúgy tényleg sosem fog meggyógyulni. jó/rossz orvos ide-oda.
2008. dec. 7. 23:44
 3/6 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problèmàm volt ès èn is sok sok orvoshoz mentem el mire kiderult ENDROMETRIOSIS a problèma.èn is èreztem valamit mindig belul,hàt kiderult hogy a leszakadt mèhnyàlkahàrtya.Menj el az orvoshoz ès kèrd hogy ezt is vizsgàljàk ki mert nem minden orvos gyanakszik rogton erre.De jobb ha mèg idoben mèsz mert akkor igy talàn mèg gyorsan ès egyszeruen lehet majd kezelni.Sok szerencsèt!!
2008. dec. 8. 10:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! A 3. válaszolónak különösen! Mondani fogom a dokinak h nézze meg hátha. Annyit még kérdeznék h neked h sikerült meggyógyulnod? Mi volt a gyógymód? Egyátalán gyógyítható??? Köszi szépen előre is!
2008. dec. 8. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:

En arra szeretnelek kerni, hogy ha rajonnek az orvosok, hogy mi a bajod es ezaltal meg tudnak gyogyitani kerlek irj egy uzenetet ide, hogy mi is tanulhassunk belole!

Mielobbi gyogyulast!

2009. jan. 27. 06:13
 6/6 A kérdező kommentje:
Na sziasztok! Köszi mindenkinek a választ aki eddig írt! Voltam dokinál elmondtam mit érzek, meg sem vizsgált semmi(ezen kicsit kiakadtam), és azt mondta h amit érzek az a hüvely redő, és h amikor már jobban érett lesz a szervezet akkor kialakulhat.Hozzáteszem 21 vagyok. Kérdeztem lehet-e ellene tenni vmit, azt mondta nem. Amúgy meg már nem fáj, úgy tűnik hozzászoktam vagy nem tudom. Remélem a válasszal tudtam segíteni!
2009. jan. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!