Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy vegyem rá, úgy, hogy nem...

Hogy vegyem rá, úgy, hogy nem mondom ki?

Figyelt kérdés

Vallásos családból származom, mindig is félénk lány voltam. a barátommal fél éve vagyunk együtt, minden oké vele, kivéve egy valamit. Én imádom, ha valaki a köldökömmel játszik, de nem tudom, hogy erre hogy vezessem rá a páromat. Próbáltam már, hogy bekenem mézzel, ő akkor ki is nyalogatta, de magától nem csinálja. Végigcsókolja a hasam, de a köldökömmel nem foglalkozik különösebben.

Hogy vezessem rá, hogy kicsit piszkálj,a nyalogassa, ugy, hogy nem szólok neki?

2010. jan. 1. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem mondod el neki? súgd a fülébe, hogy mit szeretnél..ha egyszer levetkőzöd a korlátaidat akkor már nem lesznek korlátok :) Bátorság :D!
2010. jan. 1. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyet el kell mondani,ha nem veszi a lapot..!Sztem nem gáz ha elmondja két ember egymásnak,hogy mit szeret a másik..
2010. jan. 1. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod a kezét többször oda irányítani, vagy hasonló játékokat kitalálni...

de szerintem ő is csak ember és mint mi, szóból ért. Ha egy idő után még mindig nem jött rá, hogy mit szeretnél, akkor legközelebb, amikor oda irányítod a kezét, akkor nyugodtan jegyezd meg, hogy imádod, amikor a köldöködet kényezteti. A párod előtt nincs mit szégyellned, hisz nála közelebbről senki nem ismerhet téged! Tudom, hogy nehéz, de próbálj bízni benne a mostaninál is jobban és állj elő a vágyaiddal, hiszen biztos szívesen eleget tesz neki, de ha nem tud róla...

Sok sikert, mindent bele! :)

2010. jan. 1. 18:22
 4/5 anonim válasza:
szerintem is mond el:)
2010. jan. 1. 18:43
 5/5 anonim ***** válasza:

1, legtisztább ha elmondod. Egy egészséges kapcsolatnak el kell birnia ennyit. :)

2, ha még se akarod: Mikor oda ér kezd el hangosabban nyügni és vonasglani (játsz rá ha kell egy picit). Ha nem sik hülye akkor idő után rájön hogy az neked jó és ha nem önző akkor adakozik is oda. ;-)

2010. jan. 1. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!