Lányok! Betétet vagy tampont használtok?
Figyelt kérdés
és légyszi írjátok le a korotokat is!2014. jún. 5. 20:28
11/18 anonim válasza:
7. -vagyok . Megbántottam valakit ? Csak mert nem értem a lepontozást .. Volt egy kérdés ... válaszoltam ,leírtam a véleményem . Egyébként mindenki azt és úgy használ ,ahogy akar .
12/18 anonim válasza:
csak is tampont o.b,nagyon erős napokon egy carefree tisztaságit
13/L
13/18 anonim válasza:
tampont és betétet is .. éjjelre a betétet nappalra pedig a tampont : (tampon:ob) (betét:always) L\17
14/18 anonim válasza:
Majdnem mindig betétet, tesire és úszásra pedig fel egy tampon, aztán újra betét.15/L
16/18 anonim válasza:
Nappalra tampon(o.b.) éjszakára ink betétet a betétnél mostanában nincs állandó..:D amilyet anyu talál olyat hoz,persze ha bemegyek velük akk always:)
13L
17/18 anonim válasza:
Ha mondjuk cicanadrágot szeretnék felvenni vagy valamilyen egyéb ruhát amihez csak tanga alkalmas akkor egyértelműen tampon. Viszont ha farmert veszek fel menstruációm idején akkor ''mamabugyi'' és betét kombó.
Tampon ob
Betét Always
18/18 anonim válasza:
Itthon csak betét (általában noname márkák, bár pár hónapja már naturella), ha megyek vhova tampon. Ebből most ob mini van itthon, mert nagyon gyenge a verzesem, de van naturella is, csak abból a mini is hatalmas. Ha elfogynak, sztem ob-t veszek újra, drágább, de nekem megéri, mert ez tényleg kicsi, nem úgy kell feleroltetnem magamba, holott már nem vagyok szűz, csak kevés a verzesem (fogamzásgátló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!