Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 24 éves nő vagyok. Pár hónapja...

24 éves nő vagyok. Pár hónapja érzem, hogy fura szaga van a hajamnak, mondhatnám úgy is, hogy kellemetlen szagú, sokszor viszket is. A probléma az, hogy szinte mosás után 1 nappal már érződik ez a szag. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Használok Szulfokoll sampont,ami enyhít rajta,de ezzel 3-szor kell hajat mosni egymás után,ami már kezd kicsit nyűgös lenni nekem. Tudna valaki valami hatásos ellenszert?
2014. jún. 5. 12:26
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia kedves kerdezo! Ugyan ezzel a problemaval kuzdok es mar nem tudom meddig birom. Remenykedem benne, hogy valahogy eljut hozzad ez a kerdes. Megkerdezhetnem, hogy melyik korhazban voltal melyik orvosnal aki tudott neked segiteni?
2023. febr. 6. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!