Mit csináljak ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Azt hittem elöző héten már megjön a menszeszem és kértem tesiből felmentés de tévedtem és ezen a héten jött meg és mivel kértem már elöző héten felmentést -e miatt már ezen a héten nem lehet.És félek hogy átfogok ázni mert futnom kell és ilyenkor még menni is nehéz nem hogy futni mert könnyen át ázok.2014. jún. 4. 18:55
1/4 anonim válasza:
A menstruáció nem betegség, hanem egy állapot. Nyugodtan lehet futni, tornázni, sőt akár úszni is.
Ha erős a menstruációd, akkor tampon, és + jó nedvszívó betétet is használj. 45 percig még a legerősebb menset ideje alatt sem ázol át.
2/4 anonim válasza:
Vegyél be fájdalomcsillapítót, és használj vagy tampont, vagy nagy nedvszívó képességű betétet. Ha rosszul vagy, akkor pedig mondd meg a tanárnak, hogy rosszul vagy...
3/4 A kérdező kommentje:
Köszike a tanácsot hát ki cserélem a betétet az biztos tesi óra előtt csak izgulok hogy ne ázzak át mert az osztálytársaim így is csúfolnak már elégé.
2014. jún. 4. 19:10
4/4 anonim válasza:
Meg kell tanulni kezelni a menstruációs dolgokat. Szoros bugyi, éjszakai betét, cicanadrág és arra a tesi gatya. Kizárt, hogy átázzál így futás közben 45 perc alatt. Ha talajtorna és bukfenc van, akkor meg jobb a tampon. Tesiből nem kell felmentést kérni, csak ha komoly fájdalmaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!