Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi okozhatja ezeket a tuneteket?

Mi okozhatja ezeket a tuneteket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet,hogy volt egy mehpolip mutetem januárban.

Azota is pontosan jelentkezik a menszeszem,de elotte rengeteget zabalok,elotte valo Ejjel es a menstruacio alatt minden Ejjel csurom vizesre izzadok.A melleim most egyaltalan nem fajtak,elso nap gorcsoltem,ma a 3. Napon nincs gorcs,es alig van verzesem.Raadasul az etvagyam is olyan szinten eltunt,hogy egy falattol tele vagyok,akad h ra se birok nezni...4 hete voltunk egyutt Parommal (kulfoldon van) meg az elozo menszesz vegen,gumit csak a vegen hasznaltunk.Baba eselyes ?

2014. jún. 3. 00:46
 1/2 anonim ***** válasza:
31%

Probalj csinalni egy tisztito kurat.

Rengeteg vizet igyal es zoldsegleveket. Ha teheted, termessz otthon buzafuvet es annak a levet preseld ki.

Terj at vega etrendre es nyers koszton maradj.

A feherjedus kajakat keruld a szenhidratosokkal egyutt. Ertelemszeruen a zsiros kajak is kikerulnek az etrendbol.

Fel evig csinald ezt es megszunnek a gondjaid. A polip mindig a rak elohirnoke.

tulzott fott etelt eszel es ez okozzak a sejtek megbolondulasat. Nyers etelek helyrehoznak.

2014. jún. 3. 02:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Pont,hogy keves fott kajat eszek.
2014. jún. 3. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!