Lassan 5hónapja késik, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Ez lenne a 4. és már lassan 5hónapja elmarad... Mi lehet a legrosszabb probléma? Ez még normális? Vagy legalábbis meddig normális?
A válaszokat előre is köszönöm!
14/l
2014. jún. 2. 18:03
1/5 anonim válasza:
Ha ez lenne a negyedik menstruációd, akkor még belefér az, hogy nem állt be a ciklus, és kimarad.
De ha nagyon aggódsz, akkor keress fel egy gyermeknőgyógyászt. Elbeszélgetsz vele, és valószínűleg ugyanezt fogja mondani. Ha viszont 17-18 éves korodra nem áll be, akkor mindenképp meg kell vizsgáltatnod magad. Egy kis vért vesznek tőled, és kielemzik a hormontartalmát. Ha valami nem stimmel, gyógyszeres kezelést kapsz.
2/5 anonim válasza:
Hát ha élsz nemi életet, akkor terhes vagy, ha meg nem, akkor menj el nőgyógyászhoz, mondjuk szerintem ez csak valami hormonháztartási probléma lehet. Mindegy, menj el nőgyógyászhoz.
3/5 anonim válasza:
Nekem majdnem 8 hónap maradt ki!
17 éves korodra majd be fog állni.
4/5 anonim válasza:
A 6. hónapot még várd meg. Ha az is késik, akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz.
5/5 anonim válasza:
Nekem 2 évig nem volt semmi, utána meg jött megint. Semmi gáz nincs, bőven belefér. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!