Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lassan 5hónapja késik, mi...

Lassan 5hónapja késik, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Ez lenne a 4. és már lassan 5hónapja elmarad... Mi lehet a legrosszabb probléma? Ez még normális? Vagy legalábbis meddig normális?

A válaszokat előre is köszönöm!

14/l

2014. jún. 2. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha ez lenne a negyedik menstruációd, akkor még belefér az, hogy nem állt be a ciklus, és kimarad.

De ha nagyon aggódsz, akkor keress fel egy gyermeknőgyógyászt. Elbeszélgetsz vele, és valószínűleg ugyanezt fogja mondani. Ha viszont 17-18 éves korodra nem áll be, akkor mindenképp meg kell vizsgáltatnod magad. Egy kis vért vesznek tőled, és kielemzik a hormontartalmát. Ha valami nem stimmel, gyógyszeres kezelést kapsz.

2014. jún. 2. 18:15
 2/5 anonim válasza:
50%
Hát ha élsz nemi életet, akkor terhes vagy, ha meg nem, akkor menj el nőgyógyászhoz, mondjuk szerintem ez csak valami hormonháztartási probléma lehet. Mindegy, menj el nőgyógyászhoz.
2014. jún. 2. 18:17
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem majdnem 8 hónap maradt ki!

17 éves korodra majd be fog állni.

2014. jún. 2. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
A 6. hónapot még várd meg. Ha az is késik, akkor a biztonság kedvéért menj orvoshoz.
2014. jún. 3. 05:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem 2 évig nem volt semmi, utána meg jött megint. Semmi gáz nincs, bőven belefér. :)
2014. jún. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!