SOS! Már lassan egy hete késik!?!
Sziasztok! Már lassan egy hete meg kellett volna jönnie, de semmi... Nem voltam együtt senkivel, így terhes nem lehetek. 14 éves vagyok, és hallottam, hogy ilyen fiatalon még nem szokott mindenkinek beállni a ciklusa "kereken" 28 napra, de azért ez már tényleg elég nagy csúszás... Szerintetek nagy lehet a baj, vagy normális, ha néha-néha kimarad egyszer? Eddig még semmi ilyesmi gondom nemvolt, úgyhogy most eléggé megvagyok ijedve...
Előre is köszi a válaszokat! :)
Nyugodj meg, előfordul még a Te korodban az ilyesmi. Lehet, egyszerűen kimarad, lehet, hogy az össze-vissza időjárás bezavart. :)
Nekem volt rá példa, hogy két hetet késett, volt, hogy kimaradt, sőt, nekem egyátalán nem állt be 28 napra, talán egy kezem elég ahhoz, hogy összeszámoljam, hányszor volt "pontos". Pedig 12 éves sem voltam, mikor először jött meg, most meg 24 vagyok.
Ha nagyon zavar a dolog, menj el a nődokihoz :) De biztos, nincs semmi baj, nyugi :)
Kimaradás nem gáz, bejátszhat stressz, étkezés, testmozgás, bármi, főleg ilyen fiatalon :) Úgyhogy ne aggódj.
Sőt, akkor se ijedj meg, ha később nem 28 napra áll be, ismerek 21 napos lányt, én a 32. körül véreztem tabletta nélkül, és még akkor is nyugodtan csúszkálhat heteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!