Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jött meg az első óta?

Miért nem jött meg az első óta?

Figyelt kérdés

13éves vagy és az első óta (2hónapja volt) nem jött meg

volt akinek 2és fél hónap után jött meg tudom, hogy 16éves kor után áll be mostanába szoktam steresszelni

#menzesz #2hónapja nem jött meg #az első óta nem jött meg
2014. jún. 1. 21:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Válaszoltál a saját kérdésedre. Az első menstruáció megjövetele utáni 2 évben kell hogy beálljon rendszeresre. Addig akár 6 hónap is kimaradhat két menstruáció között, vagy bármilyen szempontból váratlanul viselkedhet. Csak akkor kell orvoshoz fordulni, ha 6 hónapnál hosszabb ideig kimarad, vagy nem áll el, vagy bármilyen szempontból rosszul érzed magad (pl annyira erős, hogy elgyengülsz)
2014. jún. 1. 21:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Az első 2 évben, akár fél év is lehet két menstruáció között, úgyhogy egyelőre nem kell aggódnod.
2014. jún. 2. 05:39
 3/8 anonim ***** válasza:
55%
17 éves korodra be fog állni, addig hónapok is kimaradhatnak.
2014. jún. 2. 08:28
 4/8 anonim ***** válasza:
Még csak 13 éves vagy, majd később szabályos lesz ez, nekem is kimaradt 5-6 hónapra.
2014. jún. 2. 08:42
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, és ma megjött szóval, nem aggódom :)
2014. jún. 3. 17:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Szuper, örülök!
2014. jún. 3. 19:42
 7/8 A kérdező kommentje:
2napig megjött, utánna most már 2 napja megjön reggel egy kicsi és egésznap semmi. Miért? És ez baj? ez így összesen 4 nap volt eddig
2014. jún. 7. 14:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem baj majd beáll!!

Nekem egy év után jött meg a második :)

2014. júl. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!