Felfaztam vagy gomba?
Figyelt kérdés
Kb. 3 eve van ez, de eddig nem tulajdonitottam nagy jelentoseget neki. Szur viszket csip es faj a huvelyem. Ezek a tunetek ritkan jelentkeztek, aztan elmultak es megint jelentkeztek. Most is ez van csak tarsult hozza a felfazas tunete, foleg pisiles utan eros pisilesi inger(vagyis hasonlo), de ez egyfolytaba meg van. Most akkor felfaztam vagy gomba?2009. dec. 31. 15:02
11/11 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elmondhatod anyukádnak. Mikor nekem volt ilyen bajom elmondtam neki, meg azt is, hogy hüvelyombára vannak vény nélkül kapható kenőcsök (ugyanis neten utána néztem, hogy biztos legyek benne,hogy mi a bajom) és annyit kellett tennie, hogy vett egy olyat amiben a viszketésellen van kenőcs, meg a fertőzés ellen kúp és egyáltalán nem haragudott meg semmi, csak megkérdezte, hogy jobb-e már meg ilyenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!