Felfaztam vagy gomba?
Figyelt kérdés
Kb. 3 eve van ez, de eddig nem tulajdonitottam nagy jelentoseget neki. Szur viszket csip es faj a huvelyem. Ezek a tunetek ritkan jelentkeztek, aztan elmultak es megint jelentkeztek. Most is ez van csak tarsult hozza a felfazas tunete, foleg pisiles utan eros pisilesi inger(vagyis hasonlo), de ez egyfolytaba meg van. Most akkor felfaztam vagy gomba?2009. dec. 31. 15:02
1/11 anonim 

válasza:

valoszinüleg van egy hüvelyi gombás,vagy bakteriális fertőzésed,amit "átkentél" a hugycsövedbe és begyulladt a holyagod. Nőgyógyászt javaslok.
2/11 A kérdező kommentje:
Tenyleg okozhat meddoseget ha nem kezelik.Kicsit felek.
14/L
2009. dec. 31. 15:08
3/11 anonim 

válasza:

jjj bassuss..:S szolj anyudnak!! csak annyit mondj h sokat kell pisilni s fáj amiko pisilsz! ezzel még nem is "gáz" odaálni elé! ő majd biztos elvisz dokihoz, ottlezs veled, ne halogasd, mondd anyudnak!:)
4/11 anonim 

válasza:

Nálam is mindig ez a gond, 1 éve szedek fogamzásgátlót, azóta jött elő. Nekem a nőgyógyász azt mondta, meglőzésképp szedjek vasat, és kevesebb cukrot fogyasszak, mert ettől lehet. A gombát pedig vmi oldattal kezelte.
5/11 anonim 

válasza:

Én az első válaszoló vagyok,amugy én is sokat szenvedtem a hüvelygombával sokféle gyogyszert irtak fel ..aztán a megoldás egy 300 ftos gyogyszertári kup volt,azota nem is volt gombám (pedig közben elkezdtem a fog.gátlot is ami hajlamosit rá) Menj orvohsoz,mert a hüvelygomba nem veszélyes de nagyon nagyon kelemetlen és elhúzódhat,a hugyuti fertőzés meg tényleg okozhat meddőséget is.
6/11 A kérdező kommentje:
Meg sosem voltam nogyogyasznal, es anyumnak felek szolni.
2009. dec. 31. 15:22
7/11 anonim 

válasza:

3 éve? édesjézus, meddig akarod még halogatni?:S szólj anyukádnak, hidd el nem fogja leharapni a fejed, meg nem lesz ciki, valószínűleg neki is volt már ilyen problémája, meg hát ő is jár nőgyógyászhoz.
8/11 anonim 

válasza:

Ne menj nőgyógyászhoz, minek?! Teljesen felesleges ezért.Ugyanilyen bajom volt. Háziorvosnak elmondod a panaszaid, aztán elküld kórházba és csinálnak tenyésztést. (vizeletminta kell hozzá, semmi más) Ha megjön az eredmény, akkor pedig kapsz gyógyszert.
9/11 anonim 

válasza:

Ez valami coli baci fertőzés lesz. Jó lesz elmenni szakorvoshoz, de minél előbb. Vagy te szeretel folyamatosan viszketni?
10/11 A kérdező kommentje:
Elindulok, hogy szoljak anyumnak es mire belekezdenek nincs batorsagom hozza.
December 1-en volt az utolso mensim, es most nem akar megjonni, pedig Januar 5 ota gorcsolget a hasam, es meg mindig semmi.(csak 1 eve es 3 honapja menstrualok, lehet, hogy meg nem pontos, de akkor is ennyi ido mar sok)Esetleg van valami koze a gombahoz.
Ne nezzetek le, hogy meg mindig nem szoltam anyumnak. de egyszeruen nem megy:( Nem tudom mit tegyek, jo lenne ha segitenetek.Elegge szomoru vagyok:(
2010. jan. 14. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!