Lányok ti mikor kezdtetek el melltartót hordani?
Figyelt kérdés
Úgy értem nem cicifixet hanem melltartót?
hány éves korban? Tom hogy ez nagyon sokmindentől ffügg de azért lécci írjatok!azt is írjátok le lécci most mennyi évesek vagytok!előre is köszi!
2009. dec. 31. 13:20
11/30 anonim válasza:
11 évesen már akkora mellem volt, mint most, szóval 11 éves korom óta. Most 25 vagyok.
12/30 anonim válasza:
Miért, mi a különbség a melltartó és a cicifix között?
amúgy 14 voltam akkor...
13/30 Just Happy 94 válasza:
én kb. 14 éves korom óta... mert hát van 2 nővérem, akiktől örököltem, és mondták, hogy elég gázos vagyok, és hordjam már... azóta hordok. persze amihez nem kell, ahhoz nem, meg itthon sem... ja, és amúgy 15/L
14/30 anonim válasza:
12 evesen... es most is annyi vagyok...
15/30 anonim válasza:
13 évesen vette anyukám életem első melltartóját. igazából semmi szükségem nem volt rá, mert szinte nem is volt mellem, viszont zavart, hogy átlátszik a mellbimbóm... a mai napig mini mellekkel élek, de már elfogadtam többé-kevésbé:)
24 vagyok most.
16/30 A kérdező kommentje:
Kösszi mindenkinek a válaszokat ! Amúgy én úgy tudom hogy van külömbség a melltartó és a cicifix között! a cicifix az amit azok hordanak akiknek még nagy a melltartó(még a legkissebb méret is) és az ilyen gumis és nem kosaras hanem csak mint egy topp(persze gumis topp). Vagyis egy mellig érő gumis topp! De nembiztos h jól tudom. Lehet annak van igaza aki azt írta a cicifix aza melltartó! amm én 13éves lány vok . melltartóból a legkissebb méret már jó. és a "cicifix" már nemolyan kényelmes!
2009. dec. 31. 14:45
17/30 A kérdező kommentje:
Köszi mégegyszer a válaszokat! Láttom úgy kb. mindenki 13-14 éves korában kezdte. Sokat segítettetek .
2009. dec. 31. 14:47
18/30 A kérdező kommentje:
Am mondjuk nekem is van olyan ismerősőm akinek 11-12 éves korában kellet már. De mint leírtam ez sok mindentől függ szval. semmi olyan nincs benne!
2009. dec. 31. 14:49
19/30 anonim válasza:
én 12 éves korom körül hordtam ilyen topokat aztán most 14 évesen elkezdtem szivacsos melltartót hordani. kellett is már akkora a mellem mint a nővéremnek.
20/30 A kérdező kommentje:
kösszi a válaszokat.
2010. jan. 1. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!