A melletek mennyi cm volt amikor már kezdtetek melltartót hordani? És milyen méretű melltartót hordtál?
Csak azért,mert nekem is kéne.És a neten nem találok olyan méreteket,ami jó lenne nekem,mert 3x is elmentem a kínaiba,nem volt. Jó de az egyikbe volt,de nem olyan,amit akarok venni.A mellem méretét nem tudom.de most itt vagyok barátnőmnél,és felpróbáltam az övét és jó rám.32/70 van ráírva,de kicsit szivacsos,van egy másik,de az épp hogy jó rám!!! csak azon nincs olyan papír rajta vagyis a mérete nincs rajta...sztem azis 30-70 méret között lehet.És ilyesmit akarok rendelni. de ne legyen se topféle,hanem igazi tini melltartó.Ha tudtok ilyen oldalt,akkor küldjétek el lécci.köszi :)
És ha valamit elírtam,bocsii!!
Melltartó méretedet itt tudod kiszámolni: [link]
Ez alapján már könnyeb lesz keresgélni.
Rendelős oldalt sajna nem tudok, mert nekem muszáj felpróbálni, mert kicsik a melleim és még a "jó" méret is gyakran nagy sajna, dehát ez van :)
Ezzel a kérdésedre is válaszoltam, az első melltartómnál, pont akkora volt a mellem, mint most, legkisebb méret...
Én 80/B-s cicikkel kezdtem melltartót hordani 2 és fél éve. Most 95/D-s...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!