14-15 éves korban "normálisan" hogy néz ki a punci? Nekem a nagyajkaim kicsit megvannak nyúlva, és nem tudom, hogy ez normális-e.
Nem fogok fél 12-kor "fotózkodni", de kb. ilyen:
Jesszus, első, tűnj innen!!
Dehogy küldj képet!
Nincs olyan, hogy "normális", többféle lehet, és egyikkel sincs semmi gond. Ne aggódj emiatt.
Vicces éjfélkor "ilyenekkel" csevegni, egy pillanatra el is gondolkodtam, hogy tényleg akarod-e vagy csak nincs jobb dolgod :D
Második: tudom, de engem már eléggé zavar, és kicsit megnyugtatna, hogyha tudnám, más is szarul érzi magát (heh)
a női nemiszerv sem egyforma,az ajkak mérete,színe,de még alakja is eltérő tud lenni.Van akiknek nagyobbak az ajkai és kilgónak kicsit,valakinek meg olyan kicsit hogy nem lógnak ki,alíg láthatók
Tehát különböző kinézetűek a nemiszervek és a mellek is.De a lényeg hogy 14-15 éves lánynak már bőven kell hogy szőrős legyen a nemiszerve,most a borotválást hagyjuk.
Normális hogy az ajakak nálad nagyobbak..
A mell formája,színe,a mellbimbóm mérete és színe,sőt a melludvar méret és színe is eltérő tud lenni.Van akinek igen nagy melludvara van,és igen sötét.Valakinek már fiatalon logos a melle,valakinek meg feszes,valakinek kicsi,valakinek nagy.
A férfiak nemiszerve sem egyforma,ott is van méretbeli és színbeli különbség,ott is van akinek kisebb,feszesebb heréje van,valakinek meg lóg az egész zacskója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!