Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális ez a nagy vérzés?

Normális ez a nagy vérzés?

Figyelt kérdés

A menstruációmnak kedden kellett volna megjönnie, de késett 3 napot, így csak pénteken jött. Alapjáraton nem vagyok az a nagy szenvedő, de most fájt az alhasam, a hüvelyem, olyan szinten, hogy nem voltam képes felállni. A vérzés pedig borzalmas erősségű, éjszakára tampont is beraktam, éjszakai betétet is (a legvastagabbat), és még így is átázott reggelre... Azon gondolkodtam, hogy most próbálja beérni saját magát? Mert ha így folytatjuk, 2 nap múlva nem hinném,hogy még ki tud valami jönni belőlem.

Normális ez a dolog? Valaki tapasztalt már ilyesmit? Aggódnom kéne?

2014. máj. 31. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem radikálisan nagy vérzés, max a nálad megszokotthoz képest. Teljesen normális szintű.

Nincs ilyen, hogy "beérni saját magát" és ne aggódj, 2 nap múlva is lesz ami kijöjjön :) Egyszer-egyszer simán előfordulhat ilyen, de ha tartósan megváltozik, akkor fordulj orvoshoz.

2014. máj. 31. 11:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy, élsz-e nemi életet, ha igen, mikor voltatok együtt utoljára, védekeztetek-e?

Egyébként ez a vérzés nem olyan gáz, ne aggódj. Ilyen pedig nincs, hogy "próbálja beérni magát".

2014. máj. 31. 12:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs igazán probléma ezzel.
2014. máj. 31. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem aggódok akkor, csak nekem soha nem szokott ilyen durva lenni, így kicsit megijedtem. Élek nemi életet,és mindig védekezünk, így annak nem hinném, hogy lenne ehhez köze.
2014. jún. 1. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!