Mikor kell megjönnie?
Figyelt kérdés
Még csak nem rég kezdtem el menstruálni, az érdekelne, hogy hogyan tudom kiszámolni a következőt? Az előző menzeszem első vagy utolsó napjától számoljam a 28-31 napot?2014. máj. 30. 18:32
1/3 anonim válasza:
Ezt nem lehet előre tudni, hogy mikor jön meg.
Mert nem biztos, hogy egyből befog neked állni és az sem biztos, hogy napra pontos lesz. Én 15 éve menstruálok, de soha nem napra pontosan, a 22 naptól a 30 napig szokott megjönni. Szóval úgy nagyjából szoktam betájolni, hogy a 22. naptól már számítok rá, hogy meg fog jönni.
Amúgy a vérzésed első napja lesz a ciklusod első napja, tehát a vérzésed első napjától kezdve kell számolni.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Tudom, hogy nem pontos, de az érdekelt volna, hogy mikortól kell számolni, mert elkezdtem jegyzetelni is. Végül ma megjött, bár 35 nappal az előző után.
2014. máj. 31. 10:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!