Mikor kell megjönnie a menstruációmnak? SOS
Lehet meg sem jön.
Nem mindenkinek áll helyre rögtön a ciklusa és indulnak be a természetes folyamatok a gyógyszer abbahagyása után. Biztos ami biztos alapon azért csinálj tesztet.
De ha a következő hónapban sem jön meg, akkor menj el orvoshoz, mert valószínűleg mesterségesen kell hogy meghozzák a vérzésedet.
Nekem egyből beindult minden, rendben volt a ciklusom, de nem mindenkinél van ez így.
"Az óvszer nem a legbiztosabb módszer"
És már miért ne lenne az?
Az egyik legbiztonságosabb módszer. Csak ha valaki nem használja végig az aktus alatt vagy hülye a használatához, akkor szokott kiszakadni. Egyébként iszonyatosan ritka, hogy kiszakad. Hosszú éveken keresztül használtam és használok jelenleg is óvszert, de még soha egyetlen egy sem szakadt ki, vagyis nem lettem mellette terhes. Pedig több száz aktusról beszélek.
"Mert nem csak a kiszakadás okozhat gondot! Ha nem használják az első pillanattól,akkor az előváladék miatt is teherbe lehet esni. De gondolom ezt te is tudod."
És mi köze van az óvszer biztonságosságához annak, hogy valaki nem használja az aktus elejétől fogva? Attól nem az óvszer lesz kevésbé biztonságos, csak a használója lesz felelőtlen! Nem mindegy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!