Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg a tesitnárnőm...

Hogy mondjam meg a tesitnárnőmnek, hogy a menstruálok és nem szertnék tesizni? Multkor félre értettétek!

Figyelt kérdés

Nem tűri ha nem a teljes igazságot tudja.Valahogy célozni akkarok rá mert ciki elmondani úgy hogy:

Éppen menstruálok nagyon görcsöl a hasam és nem szeretnék tesizni.

Segítsetek!5.osztályos vagyok.Nem mondot erről semmit év elején ezért is félek meg mert ciki lehet.Köszi előre is.

2009. dec. 30. 21:41
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Én szoktam felmentést kérni.

6.osztályos vagyok.

hidd el nem szégyen,

meg fog érteni

de ha meg nem kérsz felmentést akkor lehet hogy átázik a betét. mikor nekem megjött az 1. két hónapban féltem felmentést kérni és bizony átázott, még a bugyin is mikor öltöztünk át a lányok jól kinevettek

2010. jan. 1. 17:59
 22/22 anonim ***** válasza:

nekem van egy osztálytársam aki minden második héten kér felmentést a tanártol valahogy igy : "Elnézést tanítto néni nekem megvan és fáj a hasam ."

a tanítto néni persze megatta neki oszt egyszer felcseszodott mert hog minden második héten megvan az nem normális és ha nem hazudik akkor menyen orvoskoz és szegényke az egész osztály elott monta (csak lányok mert má kulon tesink van )

2011. júl. 30. 13:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!