Hogy mondjam meg a tesitnárnőmnek, hogy a menstruálok és nem szertnék tesizni? Multkor félre értettétek!
Nem tűri ha nem a teljes igazságot tudja.Valahogy célozni akkarok rá mert ciki elmondani úgy hogy:
Éppen menstruálok nagyon görcsöl a hasam és nem szeretnék tesizni.
Segítsetek!5.osztályos vagyok.Nem mondot erről semmit év elején ezért is félek meg mert ciki lehet.Köszi előre is.
Nekem 4.-es koromban kezdödött ez az egész akkor még irt anyum egészségügyi felmentést, de mikor már 5.-es majd 6.-os lettem elég volt, ha annyit mondok: hát őő izé és ebböl rögtön levette, hogy mizu.
Régen én is cikinek gondoltam, de ez már elmult.
Mond nyugottan hogy EGYÉSZSÉGÜGYI OKOK miat kihagynád inkább a tesiorát.
Szerintem nem is kellene felmentést kérned azért mert görcsölsz. Attól, hogy fel vagy mentve és csak ülsz nem múlik el, viszont ha tesizel lehet igen. Más nem oda mész óra elején a tanárhoz hogy nem lehetne, hogy ma csak könnyített tesit kelljen csinálnom, mert egészségügyi dolgom van. Ha jó fej simán megengedi, és ez azt jelenti, hogy amit akarsz és bírsz azt csinálod amit nem azt pedig nem. Vagy tényleg írás anyukáddal, én nem szoktam felmentést kérni (utána tényleg jobban érzem magam) de a barátnőm is egészségügyi dolgokra hivatkozik és megengedi neki.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!