Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogy mondjam meg a tesitnárnőm...

Hogy mondjam meg a tesitnárnőmnek, hogy a menstruálok és nem szertnék tesizni? Multkor félre értettétek!

Figyelt kérdés

Nem tűri ha nem a teljes igazságot tudja.Valahogy célozni akkarok rá mert ciki elmondani úgy hogy:

Éppen menstruálok nagyon görcsöl a hasam és nem szeretnék tesizni.

Segítsetek!5.osztályos vagyok.Nem mondot erről semmit év elején ezért is félek meg mert ciki lehet.Köszi előre is.

2009. dec. 30. 21:41
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
100%

Nekem 4.-es koromban kezdödött ez az egész akkor még irt anyum egészségügyi felmentést, de mikor már 5.-es majd 6.-os lettem elég volt, ha annyit mondok: hát őő izé és ebböl rögtön levette, hogy mizu.

Régen én is cikinek gondoltam, de ez már elmult.

Mond nyugottan hogy EGYÉSZSÉGÜGYI OKOK miat kihagynád inkább a tesiorát.

2009. dec. 30. 22:40
 12/22 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem is kellene felmentést kérned azért mert görcsölsz. Attól, hogy fel vagy mentve és csak ülsz nem múlik el, viszont ha tesizel lehet igen. Más nem oda mész óra elején a tanárhoz hogy nem lehetne, hogy ma csak könnyített tesit kelljen csinálnom, mert egészségügyi dolgom van. Ha jó fej simán megengedi, és ez azt jelenti, hogy amit akarsz és bírsz azt csinálod amit nem azt pedig nem. Vagy tényleg írás anyukáddal, én nem szoktam felmentést kérni (utána tényleg jobban érzem magam) de a barátnőm is egészségügyi dolgokra hivatkozik és megengedi neki.

13/L

2009. dec. 30. 22:45
 13/22 anonim ***** válasza:
3%
Istenem, megint te??? Olvasd el az ugyanerre a kérdésedre kapott válaszokat és ne rinyálj már kérlek szépen...
2009. dec. 30. 22:47
 14/22 anonim ***** válasza:
0%
22:47 Pont én is ezt akartam írni:) TEGNAP IS TE TETTED FEL EZT A KÉRDÉST! MIT VÁRSZ TŐLÜNK? MIT MONDJUNK NEKED? MÁR ELMONDTUK, HOGY MIT MONDJÁL A H*LYE TESITANÁRODNAK, AKKOR MÉRT NEM HAGYSZ BÉKÉN MINKET?
2009. dec. 30. 23:03
 15/22 A kérdező kommentje:
Akinek vmi baja van az tudja hogy reggel regiztem 1 osztálytársam ajánlotta ezt az oldalt akinek szintén meg van.Multkor félre értettétek!-dolgot ő mondta hogy írjam bele.
2009. dec. 30. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
persze, ne nézz már madárnak! Amúgy meg ha így is lenne, mért nem nézed meg az ő válaszait? kamu
2009. dec. 30. 23:39
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
Nem értem miért nem lehet, kimondani, hogy menstruál egy lány. Ez teljesen természetes dolog. A fiúk is tudják mi a menstruáció és aki normális az nem röhög rajta. Fiú vagyok én is és mikor mi tanultunk a menstruációról, a többi fiú osztálytársam sem röhögött. Sőt, nekem a legjobb barátom lány és ezeket a dolgokat is megbeszéltük és most is megbeszéljük minden gond nélkül.
2009. dec. 31. 07:29
 18/22 A kérdező kommentje:
Köszi, ez az igazság és azt mondta nem kapott jó válaszokat.
2009. dec. 31. 12:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha azt akarja, hogy mondd meg direktbe, akkor mondd meg direktbe; akár ciki, akár nem!
2010. jan. 1. 16:37
 20/22 anonim válasza:
Írasd be a szüleiddel az ellenőrződbe, hogy egészségügyi okok miatt fel vagy mentve és akkor nem lesz kínos, mert a tanárod csak elolvassa és muszáj tudomásul vegye.
2010. jan. 1. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!