Két és fél hónapja késik. Mikortól jönnek a terhesség tünetei?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Márciusban volt utoljára menstruációm. Azóta nem jött meg. Egy hét és kéthét késés után is negatív lett a teszt. Azóta semmi. Előtte is rendelten volt a ciklusom. Késett heteket. 20 évesen nem normális. Orvoshoz Félek menni semmit nem tudok erről. Valaki segítsen terhes vagyok? Hogy kell orvost intézni? Tünetek nincsenek még, csak,az ami mindig is volt fejfájás stb...2014. máj. 29. 17:22
11/14 anonim válasza:
A Pcos általában a serdülő kortól van már. Csak késöbb derül ki. A kiválto oka az inzulinrezisztencia pedig már akár fenn állhat kisgyerek kortól is.
12/14 anonim válasza:
A háziorvostól tudok beutalót kérni? Mert az a gond h ő nem tudta h mit jelentenek az eredmenyek
13/14 anonim válasza:
Endokrinológushoz kérj beutalót de jobban másnál ha magánvállalat mennél mert sztk-s orvosok sokszor felrediagnosztizálják mert ez egy elég új dolog és nem rég változott a kezelési módja és ezzel sajnos még sok orvos nincs tisztában. Engem 2 évig hitegettek hogy nem lehetek PCOS-esmert vékony vagyok. Ha tudsz menj a mensmentisbe.
14/14 anonim válasza:
Nekem pont tegnap volt 2 hónapj, hogy utoljára megjött. Kb 1 éve volt vérvételem (mert akkoriban sokat szédültem). A pajzsmirigyemmel volt minimális probléma, de azt mondták, azzal még nem kell foglalkozni. Most viszont félek, hogy valami gond van. Terhesség kizárva, mivel még szűz vagyok.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!