Két és fél hónapja késik. Mikortól jönnek a terhesség tünetei?
Figyelt kérdés
Sziasztok, Márciusban volt utoljára menstruációm. Azóta nem jött meg. Egy hét és kéthét késés után is negatív lett a teszt. Azóta semmi. Előtte is rendelten volt a ciklusom. Késett heteket. 20 évesen nem normális. Orvoshoz Félek menni semmit nem tudok erről. Valaki segítsen terhes vagyok? Hogy kell orvost intézni? Tünetek nincsenek még, csak,az ami mindig is volt fejfájás stb...2014. máj. 29. 17:22
1/14 anonim válasza:
mindenképp menj el orvoshoz, lehet hormonprobléma is. Vérvétel, uh nem árt!
2/14 anonim válasza:
Vegyél tesztet,aztán irány az orvos!
3/14 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy sokat fogytam vagy 5 kilót, és alig ettem csak napi 1300-1500 kalóriát.
2014. máj. 29. 17:33
4/14 anonim válasza:
elsö körben tesztelj még egyet, de valószinüleg hormon problémád van, az okozhatja afejfájást is. vizsgáltasd ki nem kell félni. inkább derüljön ki minthogy súlyosbodjon.
5/14 anonim válasza:
Szia. Menj minél hamarabb orvoshoz, nálam is ezt volt és van. Ma kezdtem el az 5 napos gyógyszeres kúrát amit az orvosom írt fel h megjöjjön. ezután ultrahang, tegnap kaptam meg a hormonpanel vizsgálat eredményét amit még én sem értek. Vki esetleg tud benne segíteni h mit jelent???
LH 13.6 mlU/ml
FSH 3.6 mlU/ml
PGN 0.6 nmol/l
INS 19.2 uU/ml referencia tartomány 2.6-17.0
ESTR 46.0 pg/ml
Nagyon aggódom h vmi nem jó. Az orvos nem mondott semmit hiába kérdeztem mi az az INS. Azt mondta azzal majd foglalkozni kell. Kérlek segítsetek h mit jelent ez a rövidítés.
6/14 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagy terhes igaz? Az ins az nem inzulint jelent? Cukorbetegség jele is lehet, csak nem biztos hogy terhesség vagy mi okozhatja. Ugye nem vagy terhes? remélem én sem.
2014. máj. 29. 18:02
7/14 anonim válasza:
Nem vagyok terhes, doki is megvizagált, meg egy halom negatív teszt van mögöttem. Az inzulinnal hova kell menni? Mikyen szakrendelésre? Köszke válaszod
8/14 anonim válasza:
endokrinológushoz menj és olvass utána A PCOS betegségnek. Az emelkedett Lh szint is arra utal nálad.
9/14 anonim válasza:
Remélem nem vagyok PCOS-es 20 évesen...
10/14 anonim válasza:
Nem korfüggő a PCOS. Nem kell tőle félni, nem a világvége. Persze nem jelenti azt, hogy félvállról kéne venni, de semmilyen drasztikus félelmetes kezelésben nem lesz részed, nyugi :) Endokrinológust kell felkeresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!