KLION-D 100 hüvelykúp miatt lehetséges?
Tudom, hogy temérdek kérdés van itt ezzel kapcsolatosan, de már megőrülök.
Most keltem fel, lassan hajnali 3 óra van. Rettenetesen viszkető érzést, égő érzést tapasztalok. Tegnap voltam nődokinál, csinált tenyésztést, de csak 1 hét múlva derül ki mi pontosan a gond, viszont felírta a kliont meg hozzá pimafuctort kenőcsöt.
Egyébként már vagy fél éve vannak gondjaim, kizárólag pisilés után viszket/ég.
Viszont! Tegnap előtt kezdtem el érezni, hogy a szeméremajkaim duzzadtak, csípnek, égnek, alig tudtam hozzányúlni, ülni is kellemetlen volt. Ezért határoztam el, hogy elmegyek nőgyógyászhoz. Fél éve jártam orvoshoz, eddig csak annyi volt a feltételezés, hogy biztosan felfáztam, adtak rá mindenféle kenceficét. Nem segített. Ilyen még sosem volt, hogy pisilés nélkül megrohadtam a fájdalomtól.
Hagyjam abba a 10 napos kúrát? Vagy mit csináljak? Ez az első kúpom, elvileg mindenki tapasztal enyhe viszketést, égést, de én már nem bírom. Vérzésem nincsen tőle. Menjek vissza a nőgyógyászhoz, kérdezzem meg, hogy esetleg allergiás lehetek-e rá, vagy túl erős a kúp és érzékeny vagyok?
Gombára írta fel a kenőcsöt és a hüvelykúpot. Ma pl. semmi sem történt, egyszer-kétszer csípett, de nem annyira, mint mondjuk még azelőtt, mielőtt elkezdtem volna a kúrát. Nem azt mondom, hogy már meggyógyultam, de azért csak-csak valamit enyhíthetett a fájdalmakon, és már vizeletürítéskor sem éreztem fájdalmat, jó volt suliban lenni. Plusz mivel elég száraz ez a kúp (ilyet még soha sem láttam, állaga mint egy gyógyszer), az is lehetséges, hogy ennyire felsérthettem felhelyezéskor.
Megpróbálom, hogy egy kicsit bekenőcsözöm éppenhogya tetejét, és úgy rakom fel, hátha könnyebben megy majd.
Azért még nem cserélném le, ő a legjobb itt a környéken, a párom
barátjának az édesapja és nagyon dícséri mindenki. És valóban, látatlanban azért nem biztos, hogy tudna akárki is mondani valamit. Megvárom a tenyészet eredményét, valószínű majd akkor tud valami biztosat mondani. Csak remélni tudom, hogy holnap hajnalban nem kell megint felkelnem. Ha megtörténik ismét, másodjára, befejezem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!