Szerintetek mi lehet a baj? SEGÍTSETEKFONTOS NAGYON!
Akárhányszor orálisan elégítem ki a barátom, a nyelvem olalán apro piros dudorok jelennek meg :( MI lehet a baj?
L/17
pontosan!
ő meg nem akar elmenni orvoshoz, hiába kértem már rá
az jutott eszembe, hogy vegyél alkoholos szájvizet, és használd utána fertőtlenítés céljából, hátha beválik
ha már a pasik ilyen makacsok, valamit ki kell találnunk! :)
még mindig az előző vagyok. a felfázásod is lehet a párodtol.
itt neki kéne tenni valamit, mert te szenvedsz "miatta"
kérd ki erről egy nőgyógyász véleményét, tapasztalataim szerint meg fog engem erősíteni
Ertem. Pedig voltam mar ezzel urologusnal, es azt mondta hogy a "felfazast" nem lehet elkapni :S
Elmegyek nogyogyaszhoz, es megkerdezem! hatha tud valamit mondani ra
sok szerencsét!
hát én ugy tudtam h sex közben kerülhet baci a hugycsőhöz ami a felfázás tüneteit okozza, de ő az orvos! meg tapasztaltam már felfázás tüneteit egy-egy alkalom után
A barátodnak fertőzése van, ami sajnos "rajtad" jön ki. Semmi értelme neked menni nőgyógyászhoz, neki kellene. A szájvíz tényleg segíthet, de én a helyedben addig nem lennék vele, amíg el nem megy orvoshoz... Ezt ne vedd félvárról,nehogy baj legyen belőle!
21/ L
nagyon koszonom a valaszokat!
hogy vehetnem ra a baratomat hogy elmenjen orvoshoz?
sajnos nagyon makacs ilyen teren :(
Igaz.. Csak volt már hasonló példa erre, akkor sem akart elmenni dokihoz, és olyanokat mondott, hogy akkor ellehet menni ha valami nem tetszik.
Jó tudom hogy ilyen után lehet hagyni kéne a részemről, de nagyon kötődöm hozzá...
/ez a probléma már megoldódott/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!