Mivel lehet elérni a fájdalmasabb menstruációt?
Pfff... pont ma küldtek haza a munkából, mert nem tudtam a görcseim miatt felállni a mosdó padlójáról, miután kihánytam a belem.
A fél karomat odaadnám, ha nem lenne fájdalmas, sose hallottam még, hogy valaki erre vágyna.
A fájdalmas menstruáció oka sokféle, hormonális, a női szervek elhelyezkedése de akár a táplálkozás is lehet (pontosabban egyes tápanyagok hiánya). Hiánybetegséget meg nem akarsz, ugye? Se hátrahajló méhet.
Mióta magnéziumot szedek, azóta jobb, de ez a mai padlóra küldött.
Addig örülj basszus, amíg nem tudod, hogy milyen sz@r!
A múltkor én is majdnem összeestem a munkahelyemen, annyira fájt a hasam.
Kedves Kérdező, sajnos én meg tudom érteni a problémádat!
Engem mindig azzal csúfol a többi lány az iskolában, hogy "zsírdisznó" vagyok, biztosan azért nem fáj, mert dagadt vagyok, meg hogy csak azoknak a lányoknak nem fáj, akik összefeküdnek minden fiúval! Pedig nem is vagyok kövér és még szűz vagyok! :(
( 165 cm, 50 kg. )
Meg hogy én így egy pasinak sem fogok kelleni, menjek a dzsungelbe, ha olyan "őslény" vagyok, hogy nem érzem! :(
Ilyeneket mond nekem a sok görcsölős szemét, más témájuk nincs is, mint a menstruáció!
Ráadásul mindig összevérzem magam, mert sosem veszem észre, amikor megjön, semmi jele nincsen! :(
Mégis honnan tudjam azt előre, hogy mikor fog megjönni??
Bezzeg egyesek már napokkal előre érzik és csúfolják az olyan szerencsétleneket, mint mi! -.-
Ők inkább becsüljék meg magukat és örüljenek, hogy nem olyan "zsírdisznók", meg "őslények", mint mi és nem vérzik össze magukat!
És mindenki csak velük foglalkozik, minket meg letoj mindenki... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!