Már 1éve nem múlik el a menstruáciom. (15) mi lehet a baj?
Szerintem ez most mindegy,hogy milyen jelek vannak.
Ha ez igaz valoban,akkor menj el orvoshoz,mert komoly baj lehet nalad valoszinuleg,aztan kitudja...
Jobb felni mint megijedni,szoval irany az orvos....
BASSZUS 2 napja minden második kommentelő azt mondja hogy dobj el mindent és kapd össze magad aztán spuri a dokihoz!!!Én még csak 12 vagyok de már most sem volt se ciki se semmi elmenni orvoshoz... Pedig nekem még meg se jött... Figyelj Legalább 20 választ olvastam és abból max 5 arról szólt hogy kamuzol.. Ha igen akkor most a maradék 15-re a szívbajt hoztad tök feleslegesen ha viszont nem akkor elmondom lépésről lépésre hogy mi a teendő:
1, Keresd meg a mobilodat
2, Hívd fel anyukádat
3, Beszélj vele
4, Hagyd hogy túltegye magát a sokkon és együtt hívjátok a dokit
5, Menjetek el
6, MOST MÁR MINDEGY HOGY MI A SZ@R FOG TÖRTÉNNI MERT A DOKI EL FOGJA MONDANI HOGY ESETLEG MILYEN GYÓGYSZER KELL VAGY BENNMARADSZ MEGFIGYELÉSEN VAGY NEM TUDOM NEM VAGYOK ORVOS... Na ha a 36. embertől sem hiszed el és nem mész el a dokidhoz... Akkor már este képzeletben búcsúzz el a gyerekeidtől akik még lehettek volna... A férjedtől akit megismerhettél volna.... És mindentől ami jó még várhatott volna rád mert simán lehet hogy orvos nélkül alig egy hónapod van... Én megértem , ha vallásos vagy én is szoktam este imádkozni , de hidd el a Nagy Főnök nem tud így mit tenni
" Segíts magadon , Isten is megsegít"
Na hát te úgy segítesz magadon, ha elmész a dokihoz :D
Remélem meggyőztelek és lehet hogy a te szemedben egy kis taknyos leszek aki nem tud semmit erről de nem baj... Lehet hogy huszonx ember után én leszek az aki fejedhez vágta a kőkemény igazságot de te annyira be vagy fosva , hogy magadtól nem jöttél volna arra rá hogy Menj el DOKIHOZ!!!!! megértem ha félsz , megértem ha ciki de az is ciki ha előbb meghalsz mint a szüleid.. ÉS csak a te hibád lesz !! Lehet hogy nincs semmi bajod de lehet hogy nem működik olyan olajozottan a szerkezet... Amúgy meg furi elképzelni hogy egy évvel idősebb voltál csak nálam mikor elvesztetted a szüzességed... Egy szó mint száz ? Játssz nyílt lapokkal mind anyukád mind a doki előbb... Nyugi rosszabb nem lesz
Üdvözlettel : egy 12 éves porbafingó akinek nem lenne ciki dokihoz menni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!