Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már 1éve nem múlik el a...

Már 1éve nem múlik el a menstruáciom. (15) mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
sziasztok! szerintetek mi lehet a baj? lehet hogy daganatos vagyok? nem merek orvoshoz menni mert szerintem ciki meg amikor voltam nála azt mondtam hogy szűz vagyok de már 2éve nem ..ebből lehet súlyos problémám is?? léci komoly válaszokat!
2014. máj. 27. 19:57
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Mind2
2014. máj. 27. 23:22
 22/28 anonim ***** válasza:
szóval jobban félsz az orvostól, mint attól, hogy esetleg meg fogsz halni? akkor annyira talán mégsem aggaszt téged a dolog. tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés, és tényleg egy éve folyamatosan vérzel. akkor az tuti hogy nem menstruációs vérzés, hanem valami komoly daganat miatt van. és csak csodával határos, hogy még nincsenek olyan elviselhetetlen fájdalmaid, ami miatt létezni sem tudnál, és nagy valószínüleg már rég beszállítottak volna a kórházba. szóval még ma fogd magad, és menny el egy orvoshoz, ha nem akarsz nőgyógyászhoz menni, akkor menny a háziorvosodhoz, tök mindegy, csak orvos legyen. annak is elmondhatod, aki a szívbajodat kezeli.
2014. máj. 28. 09:24
 23/28 anonim válasza:
En konyorgom hogy menj el ha meg valaha gyereket szeretnel szulni es felnevelni! Ez nem jatek lehet hogy most meg nem keso es tudnak segiteni de minden nap szamit es naprol napra rosszabb lesz!
2014. máj. 28. 10:49
 24/28 anonim ***** válasza:
Ez kamu. Nem kell hlyének nézni, mi is nők vagyunk, már egy hónap folyamatos menstruációtól is kórházba kerülsz, mert annyira legyengülsz, egy év alatt már rég kivéreztél volna.
2014. máj. 28. 13:51
 25/28 A kérdező kommentje:
pedig ez igaz! lehet hogy én vagyok egyedül akinek ilyen baja van!! ma erős görcseim voltak de már elmulott de a vérzés még jobban folyik..és ha daganatos vagyok még milyen jeleket vehetek észre?
2014. máj. 28. 14:21
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez most mindegy,hogy milyen jelek vannak.

Ha ez igaz valoban,akkor menj el orvoshoz,mert komoly baj lehet nalad valoszinuleg,aztan kitudja...

Jobb felni mint megijedni,szoval irany az orvos....

2014. máj. 28. 15:00
 27/28 anonim ***** válasza:
Komolyan van egy 15 éves lány, aki problémákkal küzd, hol van az anyja, hogyhogy nem veszi észre!Azonnal menj orvoshoz!!!!!!!
2014. máj. 28. 17:30
 28/28 anonim válasza:

BASSZUS 2 napja minden második kommentelő azt mondja hogy dobj el mindent és kapd össze magad aztán spuri a dokihoz!!!Én még csak 12 vagyok de már most sem volt se ciki se semmi elmenni orvoshoz... Pedig nekem még meg se jött... Figyelj Legalább 20 választ olvastam és abból max 5 arról szólt hogy kamuzol.. Ha igen akkor most a maradék 15-re a szívbajt hoztad tök feleslegesen ha viszont nem akkor elmondom lépésről lépésre hogy mi a teendő:

1, Keresd meg a mobilodat

2, Hívd fel anyukádat

3, Beszélj vele

4, Hagyd hogy túltegye magát a sokkon és együtt hívjátok a dokit

5, Menjetek el

6, MOST MÁR MINDEGY HOGY MI A SZ@R FOG TÖRTÉNNI MERT A DOKI EL FOGJA MONDANI HOGY ESETLEG MILYEN GYÓGYSZER KELL VAGY BENNMARADSZ MEGFIGYELÉSEN VAGY NEM TUDOM NEM VAGYOK ORVOS... Na ha a 36. embertől sem hiszed el és nem mész el a dokidhoz... Akkor már este képzeletben búcsúzz el a gyerekeidtől akik még lehettek volna... A férjedtől akit megismerhettél volna.... És mindentől ami jó még várhatott volna rád mert simán lehet hogy orvos nélkül alig egy hónapod van... Én megértem , ha vallásos vagy én is szoktam este imádkozni , de hidd el a Nagy Főnök nem tud így mit tenni

" Segíts magadon , Isten is megsegít"

Na hát te úgy segítesz magadon, ha elmész a dokihoz :D

Remélem meggyőztelek és lehet hogy a te szemedben egy kis taknyos leszek aki nem tud semmit erről de nem baj... Lehet hogy huszonx ember után én leszek az aki fejedhez vágta a kőkemény igazságot de te annyira be vagy fosva , hogy magadtól nem jöttél volna arra rá hogy Menj el DOKIHOZ!!!!! megértem ha félsz , megértem ha ciki de az is ciki ha előbb meghalsz mint a szüleid.. ÉS csak a te hibád lesz !! Lehet hogy nincs semmi bajod de lehet hogy nem működik olyan olajozottan a szerkezet... Amúgy meg furi elképzelni hogy egy évvel idősebb voltál csak nálam mikor elvesztetted a szüzességed... Egy szó mint száz ? Játssz nyílt lapokkal mind anyukád mind a doki előbb... Nyugi rosszabb nem lesz

Üdvözlettel : egy 12 éves porbafingó akinek nem lenne ciki dokihoz menni :D

2014. máj. 29. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!