Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor múlik már el a menstruác...

Mikor múlik már el a menstruációm? :- ( ( (

Figyelt kérdés
sziasztok másodszorra menstruálok.hétfőn kezdődött azaz 5 napja van meg. tegnap este zuhanyzásnál egy darabka vér sem jött belőlem, raktam be betétet és reggel sem volt egy csepp vér sem rajta.tökre megörültem hogy dejó vége van..aztán a suliban éreztem hogy jön a vér és itthon meg is néztem, és még mindig menstruálok.nem akarom hogy 2 hétig tartson :(((
2012. okt. 26. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
A menstruációnak kell idő míg beáll.Nekem annak idején mikor kezdődött 9-10 napig tartott.Aztán szépen beállt,most átlag 5 napig tart.Egyébként ilyen nekem is van,hogy menstruáció vége felé nyugalomban egyáltalán nem vérzem,aztán ha mozgok utána meg jön valamennyi vér.Szerintem 1-2 nap és ez elmúlik.De ha 2 hétig eltartana akkor ildomos orvoshoz fordulni.
2012. okt. 26. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
hát régebben nekem is mindig visszajött 1 napra miután elmúlt, szóval nyugii.. mennyi idős vagy? mert ha fiatal, akkor szerintem tuti ezért
2012. okt. 26. 13:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális ebben az időszakban.
2012. okt. 26. 13:57
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem is pár éve csomószor volt ilyen,mára már beállt rendesen:). Ne aggódj! 18L
2012. okt. 26. 14:02
 5/9 anonim ***** válasza:
63%

Maradjunk annyiban, hogy ha 6-7 napnál tovább tart, akkor orvoshoz kell fordulni, akárhány éves vagy, és akárhányadszor jött meg.

Ha meg az előző is 2 hétig tartott netán, akkor főleg!

LEHET, hogy normális, de nem tudhatod, amíg ezt nem mondja ki egy orvos - és mások sem látnak beléd, ők sem tudják.

2012. okt. 26. 14:04
 6/9 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok.köszönöm a válaszokat:-))
2012. okt. 26. 14:36
 7/9 anonim ***** válasza:
5 nap az még nem sok. Majd ha esetleg 10 napnál tovább tartana, akkor érdemes orvoshoz menni.
2012. okt. 26. 14:42
 8/9 A kérdező kommentje:
oké akkor majd szólok anyunak.köszi a válaszokat:)
2012. okt. 26. 15:22
 9/9 anonim ***** válasza:

nekem szombaton jött meg és csak most kezd múlni,mert barna folyásom van (nekem meg az első)

14

2012. okt. 27. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!