Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem fog a gyógyszertáros...

Nem fog a gyógyszertáros furán nézni, ha canesten combit veszek 14 évesen?

Figyelt kérdés
Uszodában voltunk két hete, és néhány napja érzek viszketést és túró szerű váladékom van.
2014. máj. 26. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog furcsán nézni, ha orvos javasolja, akkor is ugyanígy vénynélkül mész be. És tudod, hogy szól a reklám: "Élete során 4 nőből három szenved élete során legalább egyszer hüvelygombától" Szóval nem meglepő, ha valaki Canestenért megy :D

Nem feltétlen javaslom, hogy így első alkalommal csak megvedd és ne lásson orvos, de megértem a helyzetedet, viszont ha utána sem javul, mindenképp látogass el egy nőgyógyászhoz.

Jobbulást! :)

2014. máj. 26. 20:31
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok kedves szót! :) Ha nem javul, akkor elmegyek nőgyógyászhoz.
2014. máj. 26. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem fog furán nézni, ez tényleg namcsak a szextől lehet. Viszont anno amikor én vettem és én is igen fiatalon, akkor egy hatalmas dobozban árulták, amin rajta volt nagy betűkkel, hogy hüvelykúp. Hát én nem a patikus miatt szégyelltem magam, hanem a mögöttem álló emberek miatt.
2014. máj. 26. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem fog furán nézni, sajnos előfordul :/
2014. máj. 26. 20:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
3, akkor te még nem kértél hangosan intim irrigátort, intim mosakodót és hüvelyflóra-helyreállító kúpot (sőt: végbél-irrigátort) a gyógyszertárban :D Nem kell azt szégyellni :)
2014. máj. 26. 20:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok!
2014. máj. 26. 20:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem fog furcsán nézni, nagyon sokan kérik ezt.
2014. máj. 27. 09:20
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem lesz furcsa, elég mindennapi kérés ez.
2014. máj. 27. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!