Melyiket érdemes venni?
Ma volt meg a első menstruációm suliban jött meg és elégé eláztam.. ami miatt haza kéreckedtem és azt szeretném kérdezni most mit vegyek tampont vagy betétet?
Kinek melyik volt a első vagyis melyik vált be neki jobban??
Márka és fajta is mert holnap már vennem kéne reggel mert mostantól már fog kelleni csak nem tudom meiket kéne és azok közül meik a legjobb :/
Na aszt mondja hogy en is igy voltam mint te en ezeket hasznalom:
Sztem most elso alkalommal inkabb betetezz:
-always vagy libresse estere es nappalra is en ezeket szoktam ;)
Mondjuk en csak fel eve menstrualok pontosabban(7 honap) de en raaltam a tamponra mivel az ultrakkal is rendszeres volt az atazadom sajnos mivel nekem csak negy napos de mindeggyik nappal megszenvedek ha a tamponra alsz (kicsit kesobb)sztem ezt hasznald:
-o.b. ProComfort mini
-libresse-nek is asszem van
-discrete tampax compak
Szerintem legalabbis ezek a jok de masok is vannak persze 12/L
:) rég nem hagytam már boltban ennyi pénzt vettem a ajánlottakat amit ajánlottatok de azért úgy hogy ne legyen olyan sok utolsó komis vettem o.b pro comfort minit és always éjszakait + normalt de sztem a tamponra állok rá mert hiába a betét voltak kis átázások de tamponal nem.
És nem mindig tapad meg jól a betét elmozdul vagy felgyűrődik.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!