Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet a probléma? 25/L

Mi lehet a probléma? 25/L

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy 4 napja meg kellett volna jönnie a havimnak. Sajnos egy ideje nem rendszeres, hol 1, hol 2, hol akár 6 napot is késik. Össze-vissza jön meg. Ez kb. rá két hónapra kezdődött el, hogy abbahagytam a fogamzásgátló szedését. 1 hete fél órán keresztül nagyon görcsölt a hasam alul, most meg már 4 napja késik, 2 napja barnázás van, de semmi több, pedig most is fáj a derekam meg a hasam. Szerintetek mi ennek az oka? El kéne menni orvoshoz?
2014. máj. 21. 16:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem azért van ez, mert abbahagytad a fogamzásgátlót.

A fogamzásgátló bár hamar kiürül, viszont kikapcsolja ugye a rendes ciklust szedés alatt (azok a bizonyos természetes folyamatok ugye nem játszónak le egy fogamzásgátlót szedő nőnél, mint aki nem szedi), ami ilyenkor, amikor is valaki abbahagyja nem feltétlenül rendeződik egyből mindenkinél és ha te pont ezek között vagy, akkor ez azért van. Nem állt még vissza a szervezeted a rendes kerékvágásba. És ez eltarthat egy ideig.

De mindig az a biztos, amit az orvos mond. Tehát ha téged ez megnyugtat, mindenképpen menj el orvoshoz!

Ja és annyit még kérdeznék, hogy terhes nem vagy véletlenül? Mert ha van rá esély, akkor meg csinálj tesztet!

2014. máj. 21. 16:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Eléggé fáj a hasam, úgyhogy lehet, hogy elmegyek az orvoshoz azért! Nem vagyok terhes, mert már jó pár hónapja egyedül vagyok.
2014. máj. 21. 16:34
 3/3 anonim ***** válasza:
azért vam mert még nem álllt teljesen helyre a hormon rendszered, ha megjön rendszeresen az még simán belefér hacsak nem legalább egy éve hagytad abba a gyógyszert. sokunknak akár hónapokig meg sem jött utána.
2014. máj. 21. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!